Nyomja rendesen, nem fullad nincs lefolytva, veszi a 12 ezret. 8-as furatokkal készült, vagy 17 db-al, sőt a fenék lemezre is tettem (~10est), mert nem volt elég az oldalán, meg biztire akartam menni. Terheléssel, menet közben nem volt lehetőségem kipróbálni, csak álló helyzetben (mint ahogy mérik), de az fix, hogy ezzel átmegy vizsgán meg az Osztrákokon is.
hanem csak arra gondoltam, hogy a méretezés szempontjából jó volna 1 kicsit végiggondolni, hogy milyen legyen, miben térjen el, az eredetitől!
Úgyhogy nagyon vigyázz, hogy mit veszel meg! Ne hogy bevásárolj valami sza...t! Az "E" betűs lámpák 20eFtnál kezdődnek! Ezek sima lámpák! Az igényesebbek 30-40eFt-ok! A fejidomok meg 40eFt felett kezdődnek, és 100e-ig meg sem állnak! Ennyit meg már nem ér! Sztm!
Aparaszt annyát a turkevei faxnak! Csak az út többe volt mint 10 eFt!
Ki is próbáltam és nekem bevált a szobbal receptje. Annyit módosítottam, hogy átfúrogattam 5-ös fúróval és meghajtogattam a gázáramlással megegyező irányba a lyukakat. Alapjáraton nincs olyan nagy kongó hangja és fordulatra sem éri el szerintem azt a szintet ami a vizsgát megkérdőjelezné. Holnap majd csinálok vidit a killerrel és anélkül is, hogy legyen viszonyítási alap.
Üdv,
Laci