Ebbe belekerült az én esetem is, mert nemrég házasodtam
, kb. 2 év s jön a gyerek, így megbeszéltük a feleségemmel, hogy miután a CBF-em svájci hitele idén kimegy, utána kezdődhet a gyűjtés pelenkára, úgyhogy másik motorról álmodozást min. 10 évre el lehet felejteni. Szerencsém, hogy a gépemmel tökre meg vagyok elégedve!
Az igazság az hogy csak osztom az észt ,de se hornetet,se cb-t nem próbáltam .Nehéz pali lehetek mert -hornet 97 le ,minek nekem annyi?A cb-t meg kritizálom közbe az évi 2-3 e kmes trúrázásomhoz bőven sok-És 35 évesen már nem akarok 240el dzsalni.Úgyhogy igazán a patent cb-t annyiért meg kelett volna vennem.De gyarló vagyok válogatok jó s mégjobb között .
Bocsika! Nem hagyhatom ki...
Ugyanis nagyobb motort már tudod nem vehetsz, csak kisebbet, vagy maradsz ennél, így ami van az hirtelen kevés lett!
Z750nek nem tetszik a motorhangja, olyan kopott-zörgős hangja volt, pedig csak 17000km volt benne! Eléggé durván-hullámokban jön meg az ereje fordulatszámra, és csak olyan 4000 felett van ereje, alatta nagyon folytott emlékeim szerint. De eléggé kényelmes, jól irányítható a gép.
A CBF600 mint a CBF500, csak jobban pörög fel, vehemensebben gyorsul. Elég kényelmes, nagyon könnyen irányítható gépek ezek.
A Z750 a legerősebb, azért érezni ezt!, de ez fogyasztja benyából (átlag 7liter) a legtöbbet! Az SV jó örömmotornak, vannak szerethető tulajdonságai, különlegessége, de túrázásra kényelmetlen, és a 15literes tank 200-210km után már benzinkútért sír. A CBF meg csendes társ. Észre sem veszed, hogy vezeted. Nincs gépészkedés, bizonytalankodás, rigolyák, csak megy-megy, és megy!