Van ezekkel buhera, nem véletlen simo blokkal akarom. Én is a Vater agyára tudok menni. De ő nem igen áll neki közösen csinálni ilyen dolgokat mert nem bírja idegekkel.
Így viszont a saját bőrömön tapasztalom mint ma is, h mi van ha csak 2 kezem van és ily kicsiny agyam.
Hála égnek akkor már tényleg Dunának mentem volna.
Olcsó és szar, de arra jó volt, hogy elütöttük az időt a fiúkkal és ha eszembe jut mekkora konzíliumokat tartottunk egy egy hibafeltárás során...
aztán mint kiderült a karbit kellett kipucolni
Ha rendes motort akartam volna, mint amilyen pozícióban a CB van nálam, akkor meg se néztem volna azokat a hirdetéseket amiből össze lett vásárolva a sok hulladék a rigához. Ennyi mókolást amit az emberek tudnak csinálni még egy olyan egyszerű motoron is mint a mini riga, hihetetlen. Ha elkészül ebben az életben akkor a képeket kommentálva elküldöm majd.
de legalább megtanitotta őket sok mindenre, sőt engem is arra, hogy önuralmat gyakoroljak és ne vigyem ki utánfutón a méhtelepre
Azt mondta ha délig felveszik a rendelést meglesz. Nem volt végül csak pesten készleten, uh holnap jön ha minden igaz.
mert felmászatlak az uborkafára
és főleg ne nyújtogasd a nyelved, valahogy így
THX By Ubi
!
Köszi sziasztok!
Meg fogom lesni. Nehogy gáz legyen