, hogy ha a vázat alul 2 oldalról összehegeszted (kék vonalak) akkor a gerincvázat kivághatod 1 az 1ben, és magasabban elvezetheted (piros vonalak) anélkül, hogy ki kéne vágnod a gerincből! Persze nem biztos, hogy így is lesz elég helyed, szóval ellenőrizni kell, de hátha bejön!
Lesz vele meló, de megoldod Te azt és akkor lesz csak igazi öröm, a dicsőségről nem is beszélve
de azt sem tudom mi lesz a jövő héten, azt meg végképp nem, hogy mi lesz júniusban. Majd figyelem a CBF-eseknél, gondolom ott is meghirdeted
és mondom mégegyszer ha erre jönnél segítenék is. A műhely jó dolog bár már én is kinőttem a kacatjaimmal, ami azért is gáz mert már nem férne el egy priccs
arra az esetre ha az Asszony kizárna
Jogosak a kételyek a lemezzel kapcsolatban, hiszen csak egy lehetséges irányt mutattam azt is csak futtában, álmosan, mert már éppen készültem kikapcsolni a gépet tegnap éjjel amikor megláttam Dani bejegyzését és mivel azt is tudtam, hogy legközelebb csak ma 8-körül leszek itthon nem akartam, hogy eddig várjon. Ma is volt eszembe a dolog és továbbra is jónak tartom a lemezes megoldást, persze menet közben adódhatnak nehézségek amit majd neki kell megoldani, de képek alapján tőlem sem várható el, hogy pontosan megtervezzem
Írta Fécó a lemez vastagságot ami hozzáadódik a doboz anyagvastagságához...stb igaza lehet, de akkor el kell távolítani a meglévő műanyag fészket amiből az egyik amúgy is eltört, ezután pedig a dobozfelé be kell peremezni a lemezt addig amíg könnyen becsúszik a pöcök az új lemezből lévő fészkébe. A csavarozást én úgy oldottam meg, hogy besüllyesztettem a lemezt és a süllyesztett nútfejú csavarnak leköszörültem a fejét addig a mértékig amíg még nem bújik át a lyukon, de síkba kerül a talprésszel, most úgy néz ki mint egy besülyesztett szegecs, bent a dobozban van az anya amit be lehet műanyag tapétával vonni, hogy ne karcolja össze amit szállítunk. Másik dolog a festés ami előtt ha telibe akarjuk csiszolni az egészet és simára fényezni, igen fel kell kötni a gatyeszt, mert a vízpapír ívenként van kb.150Ft és mire egyformára csiszolja mindenütt
többe kerül a leves mint a hús. Ezért javasoltam az egészet átködölni így a mélykarcok miatt simára csiszolt rész nem fog elütni a többi felülettől ha rücsisre pöttyözzük.
Az első képen a besüllyesztett csavarok láthatóak és az is látszik hogy a festék hol kopott mert az a rész teljesen fekszik a platnin. A második képen a távolról ködölt doboztető látszik ahogy mindenütt nyagyjából visszanyerte a narancshéjszerű rücsis felszinét, pedig előtte nagyon csúnya aszfaltmérgezése volt amikor 100-as tempónál leszállt a motorról.
Nem sok értelme lenne felmennem Pestre, amúgy is utálom az autópályát, hanem inkább a déli csapásokon keresztül nézelődős tempóban jutnék el az Ormánságig amit már korábban is terveztem hiszen nagyon régen valamikor puliszkafúvó koromban jártam ott utoljára. Aztán lehet folytatnám az utam tovább a Balatonra mikor Ti hazafelé indultok, majd meglátom, még sajnos messze van, de nézve a második napotokat abban szivesen résztvennék