Sajnos ahol régebben lehetett fotózni ott most építési terület lett, de egy bicajos eligazított és egy jó pár km-es rossz minőségű gátszakasz után letudtam jutni a vízhez motorral. A szinpompás öszi természetből így nekem is jutott egy kicsi
Valvoline-t használok ami már másabb csomagolásban található mint régebben. Ha kifogysz a lánckenőből egyszer próbáld ki, kíváncsi lennék a véleményedre. Az ára sem vészes 2600Ft volt legutóbb, de a régebbit vettem már 3200Ft-ért is, igaz azt egy márkakereskedésben.
bízok benne, hogy hétfőn vagy kedden le tudok menni a Tiszára és majd utána megkapja a megfelelő tisztítást és az új kenőréteget.
, másfelől meg azt olvasom, hogy nem érdemes eltérni a motor oktánszám igényétől. Nehéz eligazodni, mondjuk ha kénmentes a nafta az előny, de ki tudja vajon tényleg az...?
A CB-nél legelőször egy teljes karbi tisztítást csináltam, ezután jött a szelepek beállítása majd ezek után a szinkron amit már nem én csináltam hanem egy szerelő ismerősöm akinek volt szinkron tesztere, még ő is pontosított a levegőcsavaron. Azután a gép tökéletesen működött 20-éves kora ellenére eladáskor is újszerű hangja volt.
nekem az vált be igazán
Persze nem fér bele más a méretei miatt!
5100-10W-40, egyszer volt benne 10W-50-es de nem éreztem semmi különbséget így maradtam a gépkönyvi előírásnál. Jó olaj, főleg a váltónál érezhető jótékony hatása, nem csak én tapasztalom ezt, a Sevenfiftys cimboráknak is bevált