, siker:
Levontam a konzekvenciákat, vinnem kell váltás ruhát, mentőmellényt, meg parittyát egy marék kaviccsal amivel tarkón tudom lőni a motorcsónakosokat ha baszakodnának a hullámaikkal
. Minjá megkeresem.
.
, de akarok egy másikat. Meg kell találni a megfelelőt vigyázni rá és akkor 1 élet. Nekik a változó igények miatt van a csere, család bővül szűkül stb. Ha nekem kéne venni pl olyat vennék mint a miénk, de valakinek meg az nem tetszik.
. Nem halt még bele a félelembe senki. Mióta ez meg van 1 szer lett vele borulva, akkor a 20cm es vízben az öcsém fellépett oldal peremére
. De az poénból volt, amúgy szoktunk belőle ugrálni, uh no para.
.)
.
Nincs nekem bajom a pakolással meg az evezéssel sem, de gondolom billeg az a kenu hol ide hol oda..
mondjuk úszni elvileg tudok mert Anyám kisiskolás koromban két nyáron is járatott úszótanfolyamra és ott azt mondták a végén, hogy onnantól tudok.
. Én kajakoztam kb 3 hónapot általánosban, nagyon balfasz voltam, de a lila ami a képen van, azzal nem ijedtem meg egyszer sem, egy verseny kajakkal fosnák mentő mellény nélkül átmenni azért....
.
. Na ezt csak azért mondom mert valakit meglepetésként ér
. De látom, hallom tudom, h te dolgos embör vagy, uh nem jelent gondot. (ez volt a puncs rész
)
. A szüleimnek van egy baráti kenus társasága és velük járunk a túlpartra, de Pakson hatalmas vizi élet van. Evezősök is vannak, de motorcsónakos "megszámlálhatatlan" (isten áldja az erőművet, remélem bővítik is
, azt még jobban, h engem is felvesznek). A társaságból az egyik "lány" most ment férjhez elköltözött pestiába, uh a diploma osztóra kapott kajakja "felszabadult" azt is bitorlom de egyenlőre csak ritkán. Tervben van egy túra kajak beszerzése. Illetve mivel imádok horgászni, Dunára járn,i majdan egy csónak is számításban van (vsz közösben apáékkal, ő neki lenne rá keret, de azért nem vesz, h nyáron párszor átmenjen vele, én meg járnék vele horgászni is, meg ugye csak a kenu az igazi
) de azért ez a jó pár éves terv, mert autó is kéne. Ejjjjj, a tervezés az már jól megy.
). Láttad milyen az esztétikai állapota, (Laci már feltette hozzá az instrukciókat uh akárki megszépítheti a sajátját) szöszmötöltem vele kicsit de szerintem kielégítően nézett ki, Plusz kell nagy valószínűséggel pótkulcsot csináltatni hozzá, 800-1000ft erre felé mert drága ezeknek a nyers kulcsa, de belefér szerintem.
.
. Enyémmel is az a baj szerintem, megtudod vele emelni a motort de nem elég merev. Láthattál rá variációt a túrán, de ha érdekel szedtem hozzá képeket amikor "terveztem" válogattam milyen is legyen az enyém.
Idén a Keresztesi Lovagok meghívtak a motoros találkozójukra, vittem két kemping széket, sátrat, egyszer használatos grillt, evőeszközt meg takarókat. Amikor kipakoltam nem hitték el, hogy nem kocsival mentem
Azt sem tudom, hogyan fogom elvinni a céges garázsból haza, Miskolcra, ott mégiscsak fűtött a garázs. Az a baj, hogy a fájós vállamat nem terhelném ebben a hidegben....
3M-es matricát vettem rá legutóbb ami baromi drága, viszont tartós nekem nem jött le. Nem veszek rá újat hanem leragasztom és úgy fújom a dobozt. A Te dobozod gömbölyűbb mint az enyém ezért azt javaslom ha veszel 3M-es csíkot ragasztás előtt melegítsd fel jól hajszárítóval mert merev és nem fogja követni a dobozod íves felületét. Ha viszont megtartod a régi csíkot akkor ragaszd le és fújd át úgy a dobozt. Felülről a 7. termék az amit én vettem valami 3M-es mikroprizmás izé: link
szeretném egyszer kipróbálni, ha egyszer arra járok elviszel egy kanyarra?
?
Találtam másik képet is (szintén innen a fórumról) az is jónak tünik bár ott is csak a kapaszkodó rögzítési pontjánál van felfogatva de legalább dupla vázszerkezet van mindkét felől.