de ugye ezzel még nem volt vége mert utána körömcsipeszre gyüjtögettem merhogy az meg az Asszonynak...
.
. Kesztyű rakás sz.. volt.
. Azóta bele vagyok zúgva, legfőképp az árába. Lekrómoztatnám a leömlőket, 3 doboz (gyáriak kicsik, uh vmi más fajtát). Isten király
.
Suzukit nézegetünk
igaz milyen gusztusos a kis 650-es GSX, nem vagyok műanyagmotor párti, de ez már a bemutatkozása óta tetszik főleg, hogy nem gugolós az űléspoziciója
vagyis a naked bike
Az van, hogy télen többször is megnézem a filmet, sőt mostmár a 3.résszel is kibővült a repertoár. Mindig találok benne újat, vagy egy arcmimika, vagy egy mozdulat, Csoki gurgulázó röhögése a háttérben, Cingár esetlensége és sorolhatnám... könnyesre röhögöm rajta magam.
. Azt hittem Zsolt írta csak el, de én is. Uh őt is én vezettem félre. Most olvasom vissza....
.
Úgy látom nem vagytok tejesen tisztába azzal, hogy ki is az a Csoki.
Viszont profi szinten demonstrálta a 80-as évek "sárgaladás" életérzését.
az Anyjával él, Babetával jár, macskája van és nagyon kemény. Amerikába vágyik, imádja a "vegyigyümit" és a sört, mellesleg szalmából is tud egeret csinálni. Tőle származik az "ízirájder öcsém" jelmondat
:
)
(egyik doboz sem volt 10kg alatt!). Gyorsan még szerkeztettem az oldaldobozokra egy fület amin átvettem a tanktáskához kapott rögzítő szalagot és azzal összefogtam a két oldalt. Azért kicsit így is bennem volt a félsz, főleg a rázózabb utakon...
). A rögtönzés úgy bevált, hogy azóta mindig használom ha felrakom az oldaldobozokat.
, vagy alátétet
(csokinak van biztosan olcsón eladó).
mert jövőre nekem sem fog 4-5000nél több beleszaladni. Durva ez a benzinár! Kezdek örülni, hogy nem diesel a paripám!
a doboz, és enyém a táska, 3 a bukók számára mindig van egy erős biciklizár a dobozban, hogy ha valahol megállunk akkor a mocihoz láncolhassuk a bukóinkat, többi a dobozba, és máris indulhat a kirándulás.
Akkor szakemberre bízom, még mielőtt teljesen tönkre tenném :-))
Honda szaküzleteben lehet rendelni burkot? vagy érdemesebb inkább neten keresni ?
Köszi.
T.