Vigyázzatok magatokra! Majd írok ha újra itthon leszek...
az rendben is lenne, de mindig csak én?
és pazar látványban lesz részetek azt garantálom! Én Vácon lakom a Dunakanyar szívében és innen fölfelé haladva a 12-s en Zebegény felé nem mindennapi látvány még sokat látott turista szemének is! Ha esetleg erre jártok tudnék mondani 1-2 látnivalót amit érdemes megnézni ha érdekel
Persze csak ha éppen te is ráérsz és nem teher, majd jelzek ha tudok pontosabbat az időpontal kapcsolatban
lámpa ügyben még nézegetek, jobban örülnék a szép krómozott hátsó résznek (sajna az is repedt/horpadt), mégis úgy "eredeti" . :)
A konzolt (ha lesz lelki erőm elmenni a szerelőmhöz), akkor majd magamhoz szólítom, csúnyán el van olódva az egész. Persze bondóban semmi, ebay-en szintén semmi (vagy csak én keresem rosszul.. :), úgyhogy kissé úgy érzem magam, mint kedves kis motorom: elkenődve.
A két telószárat még ki tudják egyengetni (legalábbis úgy néz ki, a csattanásnál teljesen össze volt zárva már a teló), talán a bukócsövet is (bár rendesen bele van rohadva a felső, blokkon átmenő rögzítőcsavar a blokkba), sz'al lesz dolgom vele, bontott alkatrész viszont szinte sehol.
Hiába, ez a "hátránya", ha az ember egy stabil, jó konstrukciójú gépet vesz: bontott cucc szinte csak balesetes gépből van sajna, mert "magától" szinte megölhetetlen a gép ...
Mindenesetre tanácsot, ötletet, beszerzési forrást szívesen veszek bárkitől :)