Vagyis már a hét elején megjött, csak most értem haza, hogy megláthassam. Nagyon-nagyon király!
Próbáltam is hívni Andort, de már ki volt kapcsolva. Nagyon tetszik! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Csak a progresszív rugó nem jött, remélem csak a hosszab rendelési idő miatt maradt ki egyenlőre...
Már aki feltalálta magát mint te Laci. Mostanában a falu egész nyáron pang... Alig mennek a srácok focizni, bringázni. Otthon döglenek a playstation előtt
Ez azért gáz szerintem...
A buszozással sincs baj! Minden hétvégén találkozok valami régi cimborával és jót dumálunk a falumba hazafelé vezető úton. Pesten meg többet sétálok mintha motorral járnék. Szóval meg van az előnye ennek is!
Persze valóban a driftelés a legeslegkirályabb, ahogy Albert is írta!
Persze én is csak fater Corsájával nyomom, azt is óvatosan. De imádok kézifégezgetni (barátnőm legnagyobb bánatára :D)
, a leghidegebb napokban is elővettem az ETZ 250 mocimat és mentünk jégmotorozni. A legszebb az volt mikor a hosszan befagyott kanálisban bohóckodtunk, addig nem is volt gond míg lementünk, de miután kijátszottuk magunkat túl meredek volt a part feljönni
.
. Anyám szegény mondogatja is mikor Lacának osztom az észt, hogy én sem voltam különb sőt.....
. Erre azért vigyázzatok!
, ha ilyen alapismereti gondjaid vannak
érdeklődni a honlapon lévő elérhetőségeken lehet
Szerintem is nagyon baró lett a nyereg, érti a szakmáját ez az Andor!
A többi cuccos a teló felújításhoz kell. Szétkapom a motor elejét mert kormánycsapágyat kell cserélnem és akkor már felújítom a többit is (teló porvédő gumi, szimering, teló olaj). Lesz még egy progresszív rugó is, de az később jön. Az nem volt elengedhetetlen szükséglet, de megleptem vele magam. Káros szenvedélyem nincs, autóm se úgyhogy megmagyaráztam magamnak :) Ja vettem még egy olajszűrőt is (japán) hamarosan olajcsere lesz, próbáltam előre gondolkozni.
Én is mentem már a CB500-al itt a faluban tükör jégen (sík terepen):) Még tavaly, amikor nem bírtam magammal, és próbálgattam egyszer-egyszer télen is. Sokkal stabilabban irányítható mint a Simson, gondolom a nagyobb súly miatt jobban beleáll a jégbe. Lábat sem kellett letennem igazából.De 5-6 km/h -nál nem tudtam többel menni az tény. Persze más lenne a helyzet SZÖGES GUMIVAL!
http://www.youtube.com/watch?v...