Jöhet a biztosítós herce-hurca... De ezek alapján nem kell aggódnod, 100%-ig ő volt a hunyó gondolom.
Mindig benézek jobbra, balra és csak aztán húzok el. Persze ez van ideális esetben, amikor az ember fitt, kipihent és nem siet sehová...
mázli, hogy ennyiből megúsztad. Rengeteg idióta szaladgál az utakon (legyen férfi vagy nő) akiktől Isten irgalmazzon.
az azért kemény volt.
És igazából nem tudom mi segít még...
De így hogy mondod logikus... A GN125 vétele előtt nagyon rá voltam állva az MZ-kre, egy 250-est bevállaltam volna szívesen! Csak féltem, hogy kifogok egy hulladékok és úton útfélen szerelhetem... (aztán a Suzukit is kellet tálolni). Jah a másik meg, hogy gondoltam eladhatatlan lenne majd az MZ, mindenki csak el akarja adni őket. Ettől még egy jó MZ nagyon hálás gép lehet ha kifogja az ember.
Használtan se volt túl olcsó, de közel sem ennyi.
, ez volt a nyűgösebb munka, a kormánycsapágy meg a teló ehhez képest már csak játék lesz. A február viszonylag rövid hónap lesz, aztán már lehet bízni egy kis jó időben, addig meg már csak kibírjuk valahogy, a CB 500 túra is április végefelé volt valahogy ha jól emlékszem
.
Na a főbb utak már szárazak voltak. 5-6 km után már nem volt élvezetes (ráfagyott a bukómra a pára belülről :D)
, hogy sikerűlt összehozni.
Végül 3 óra alatt a végére jutottam. Azt hiszem legközelebb a köszörűsre bízom :)
Izgi lesz...
,nem bíztátok a véletlenre, de nem is szabad. Sok sikert a hézagoláshoz és ha tudok segíteni lapkával csak szólj, küldök szivesen.
üdv ati
A téli motortalanság enyhítésére pár szerelős kép a hétvégéről, hátha érdekes lehet
Rövid telet mindenkinek! Nem tudom, hogy vagytok vele, de én már unom rohadtul...
Zoli