pedig csak vezettem egész nap, persze nem volt ám egyszerű a nagy döggel úgy lavírozni, hogy ne érintsek a belvárosban egy-két 7,5 vagy 12tonnás zónát
Az autópályák közlekedési moráljáról, főleg az M0-ról nem is beszélve amin nem is csodálkozok, hogy annyi baleset van.
"kell a motorozás"
De ugyanígy kell a 10.-en is csinálni.
Így van ez Laci!
A cukrász ha elrontja a süteményt legfeljebb megeszi! A lakatos elqrja a vasat legfeljebb kidobja! A villanyszerelő ha rányúl a 20 000 V-ra akkor "megrázó" élményben lesz része!
Észnél kell lenni roppant módon!
De ezért a legrégebbi szakma!
Az úr szólott:"legyen világosság!" És jött a villanyszerelő!
Tudod, hogy van ez! Sűrű volt a kenőzsír és meglett folyósítva!
Nem okoz, csak qrva idegesítő, mikor klenne másik dolgom ois és akkor beszarik! De már készen van! Kivettem a zárakat is,kitisztítottam bezsíroztam a csúszófelületeket is.
H.szoboszló-Nagyhegyes lesz az útvonal, ahol akár már találkozhatunk is és élvezhetjük egymás társaságát
, persze csak ha birod a tempót amit a Csühös diktál
Túl sok ott a sziget és veszedelmesek a földrengések
no meg maori nyelven se tudok egy mukkot se
Magam részéről legalábbis Miskolcról tuti Nyék felé fogok fordulni, de titeket ez ne zavarjon, ha tovább mennétek
Én inkább Új-Zélandot javasolnám, mert ott van működő vulkán!
Olyat még úgysem láttunk!
Vések , betonozok, biciklizek, motorozok, unokázok! Most meg beszrt a Cordoba kilincse. Egy szr spiáterből álló dolog. Aztán délután vésés.
Szórakozásból!
Régi sokat megélt kollégák mesélték, hogy régen valóban világosságot teremtő urak voltak és szerették őket az emberek, de ma már ez nem így van. Sok a vellanyszámla és ha már fizetnek mint a katonatiszt, cserében megfelelő szolgáltatást várnak az emberek. Aztán ha ez nem megy egyből akkor mi isszuk meg a levét, mert mi találkozuk velük. Mi kapjuk a hideget-meleget akkor is ha már órák óta úton vagyunk egyik hibától a másikig.