Nincs mit! Válaszoltam volna hamarabb is, de tegnap volt a lányom 4. tanévzárója, ami egy ballagással ért fel, ugyanis 8 osztályos gimibe megy. Ennek örömére némi szilvapálinkával és sörrel szegényebb lettem, viszont szilaj jókedvvel gazdagabb Ez némi fáradtságot okozott mára, ezért nem is jutott hamarabb eszembe a fórum. Ha kell még valami nyugodtan szólj.
A konnektorban tudomásom szerint 230 van. Legalábbis a műsz@r annyit mutatott.
Ja, amúgy a körzetünk az ótópálya, csak ott célszerű. Persze a nem mérős helyeken.
Ismerlek már, mint a rossz pízt! Tudom, hogy hogy állsz a motorozásos kérdéshez, valahol azért én is hasonlóan gondolkodom. 3 évig volt nálam a GSXF, talán ha 3x mentem vele 180-al, és ez idő alatt sose derült ki, hogy hol a vége. Végül is én se azért vettem.
Ja, azt a lámpást mérje már meg valaki, itt kéri már másodjára a srác! Én szívesen megmérném, de hát nem olyanom van.......
Ja, Laci, a BMW Csühössel mentem már 200 felett, de a Pengével még nem.
Kijártok motorozni Németbe?! Hol mész Te 220-at? Mert azt elismerem, hogy a konnektorba ennyi van! De egyébként?
Na de félre a humorral, azt a motort amelyikkel 220-aljárnak fele áron sem venném meg!
Olvasd el légyszives mégegyszer mit írtam: "csak 220km/h val képesek menni full gázon, legalábbis ezt mondják akik próbálták" tehát ebből is látszik, hogy azt sem tudom mennyi a vége.
A motorozás azon formáját gyakorlom ami nem a sebességhatárok feszegetéséről szól, de szerintem Te már ismersz ennyiből és ezzel inkább másra próbáltál megint célozni.
Valaki mérje már meg azt a lámpa konzolt, csak van rá 2percnyi idő...
Jól van na, csak piszkálódtam 1 kicsit, tagadhatatlan, hogy azért jó motorok, meg nyilván az is számít, hogy mennyire megyek el, és mit akarok vinni vele. Meg persze mennyiből is hozom ki mindezt.
Jól néz ki az 1,2 - es, öreg koromra - mint a Józsi - el is tudnék képzelni egyet!
De úgy látom a kép alapján, hogy más biciglik is voltak.
Igen a 750-esek nagyon gyengén mennek, hiszen csak 86 lóerősek és csak 220km/h val képesek menni full gázon, legalábbis ezt mondják akik próbálták
Viszont szépen visznek 3 dobozt és az utast, kevés benzinnel beérik és akár a földúton is képesek menni. Az áttételük nagyon jól van hangolva a 6 fokozatú váltóhoz.
Gyenge indok, de ha 1,2-esem lenne se hinném, hogy jobban húznám és ha belegondolok, hogy mernék-e kockáztatni egy másik motorra váltani az én kifogástalan Csühösömet elherdálva... nem hiszem
Jött egy 400-as Impuls és egy 400-as Inazuma is, egészen jó menetteljesítményük van azoknak is a hengerürtartalmukhoz képest.
Volt ott két bordómetál 1,2-es is, azt hiszem azok voltak a legszebbek
Írd be a keresőbe, hogy "aki hülye az is marad"! lehet bármilyen rendszerváltozás, aki hülye volt az utána sem lesz különb! Két dolog végtelen a világegyetem, és az emberi hülyeség!
Nem tudom mennyire szól bele a villamos energia árképzésébe a trafólopások száma, de ha igaz is lenne arról sem a szerelő tehet..
Isten ments, hogy védjem a politikusokat, de sajnos nem csak ott van a probléma. A történelemben volt már nem egy példa arra ami bemutatta azt a jóléti társadalmi modellt ahol az egyénnek az anyagi jólét és a birtoklás volt a legfontosabb dolog az életében, ennek érdekében akár a másikat is eltaposta ha önös érdekei útjában állt. Az ilyen embereknek semmit sem jelentenek az emberi kapcsolatok és a felsőbbrendűség tudatával módosan ugyan, de szeretet szegényen és sok esetben gonoszan élik le az életüket.
Konkrét példa: kezdőként egy Gaz66-os teherautóval jártam a várost és ahol nem volt megfelelő a földelési ellenállás értéke ott földelőszondákat fúrtam le a teherautóra szerelt fúrófej segítségével. Egy gyönyörű többszintes luxusvilla előtt éppen készültem ráállni az oszlop tövére de egy kis díszfa útban volt. Megkértem a kollégámat húzza kicsit arrébb az ágait és akkor mellé fér a teherautó, a kis díszfának sem esik baja és a munka is el lesz végezve. Már az első szondát majdnem lefúrtam amikor jött ki a tulaj őrjöngve, hogy kirugat mert az az ő fája... felírta a rendszámot és minősíthetetlen hangon lekezelően beszélt velem. Mikor mondtam, hogy a fának nem lett baja azt mondta ajánlja is mert én nem keresek annyit egy hónapban amennyiért ő azt vette és különben is mi az hogy visszaszólok neki. Említettem a főnökömnek a "problémát" és különösebben nem kellett magyarázkodnom mikor beérkezett a panaszos levél, persze ettől még nem volt könnyű lenyelni a történteket de akkor még lakáshitellel, kezdőfizetéssel, gyerekek..stb féltettem a munkahelyemet. Tulajdonképpen nem is értettem miért akart kirugatni a semmiért hiszen a mai világban ez egy olyan volumenű dolog mintha a másik ember életére törne. Meg aztán tudnék még mesélni cifrákat, ami talán majd egyszer összejön egy jó hideg habos sör mellett...
A "drága jó politikusaink" miatt , akik olyan szerződéseket kötöttek, amiben "garantált" a haszon! Még a cigányok áram és trafólopásait is a fizetőkkel téríttetik meg!?
Ja, amúgy a körzetünk az ótópálya, csak ott célszerű. Persze a nem mérős helyeken.
Amikor azt írom, hogy öreg, és nem azt, hogy vén trotty?
Ja, azt a lámpást mérje már meg valaki, itt kéri már másodjára a srác! Én szívesen megmérném, de hát nem olyanom van.......
Ja, Laci, a BMW Csühössel mentem már 200 felett, de a Pengével még nem.
Na de félre a humorral, azt a motort amelyikkel 220-aljárnak fele áron sem venném meg!
A motorozás azon formáját gyakorlom ami nem a sebességhatárok feszegetéséről szól, de szerintem Te már ismersz ennyiből és ezzel inkább másra próbáltál megint célozni.
Valaki mérje már meg azt a lámpa konzolt, csak van rá 2percnyi idő...
Az első lámpa szélességét szeretném tudni ott, ahol fel van fogatva a konzolra. Köszönöm!
Jól néz ki az 1,2 - es, öreg koromra - mint a Józsi -
De úgy látom a kép alapján, hogy más biciglik is voltak.
Viszont szépen visznek 3 dobozt és az utast, kevés benzinnel beérik és akár a földúton is képesek menni. Az áttételük nagyon jól van hangolva a 6 fokozatú váltóhoz.
Gyenge indok, de ha 1,2-esem lenne se hinném, hogy jobban húznám és ha belegondolok, hogy mernék-e kockáztatni egy másik motorra váltani az én kifogástalan Csühösömet elherdálva... nem hiszem
Jött egy 400-as Impuls és egy 400-as Inazuma is, egészen jó menetteljesítményük van azoknak is a hengerürtartalmukhoz képest.
Volt ott két bordómetál 1,2-es is, azt hiszem azok voltak a legszebbek
Na, az biztos. Ugyanis a végtelen csak jelenthet az emberi hülyeségnek!
Lassan itt az ideje nekem is venni egyet hátulra
Isten ments, hogy védjem a politikusokat, de sajnos nem csak ott van a probléma.
Konkrét példa: kezdőként egy Gaz66-os teherautóval jártam a várost és ahol nem volt megfelelő a földelési ellenállás értéke ott földelőszondákat fúrtam le a teherautóra szerelt fúrófej segítségével.
Az első lámpa szélességét szeretném tudni ott, ahol fel van fogatva a konzolra. Köszönöm!