, Debrecenbe kellett bemenni érte a csap utcai motorosboltba. Felpókoztam nagy örömmel a zsír új akkut a csomagtartóra, nyers akku volt és még el kellett vinnem felsavaztatni. A motor nem indult mert az akkuja már erősen haldoklott, betoltam... volna.
, sőt vagy 10kilóval még könnyebb mint most és örültem ha 2-es fokozatban ráugordva be tudtam röffenteni.
Könnyen indult és miután jól nekiszaladtam felugrottam rá, éppen kettőt pöffent amikor egy E 190-es Merci úgy vert telibe hátulról, hogy abba hiba nem volt..
, innen gondolom, hogy orvos lehetett, a csuklóm fájt és a felkarom. Gondosan átnyomogatta aztán mondta, hogy nagyon siet és ha úgy érzem nincs követelésem akkor ne tartsuk fel egymást. Szerinte nem az út szélén toltam a motort és én is hibás vagyok, nekem nem volt tanum és ugye fiatal gyerek lévén látva az akkori világban "Luxusautónak" számító Merci sérüléseit örültem, hogy megúsztam annyival.
Utólag láttam a féknyomokat és bizony látszott, hogy az út széléről hozta vissza a mercit csak elbambult, én meg rosszkor voltam rossz időben.
"Kishegyesi-István kereszteződés motoros baleset.."
Mondom az Asszonynak, szinte minden hétre jut már egy motoros baleset..
Mi elég?!
Sajnos igen!
Gondolkodtam, hogy bemegyek !motorral! és hozok, de elfáradtam!
Majd holnap!
Ketten megyünk a Főnökasszonnyal, de úgy terveztem hazafelé útba ejtelek, mert megígértem