Hirtelen azt hittem,hogy költő lettél, pedig még író sem!
Nyeld már le azt a tollat , hogy önthesd utána a tintát!
Készen lett az a szoba amit mutattam Neked, és most a mai feladat: Ablakfestés következik!
Gondolkodom, hogy ilyen kis bajuszt is növesztek magamnak mint a vezérnek volt!
csak néha belegondolok...
olyankor jó felülni a Csühösre, mer' akko beáll az egyensúly...és akkor az van, hogyaszongya
Te ne a térerőtől félj hanem a fejed felett függő sodrófától!
Sokkal hatásosabb és maradandóbb hatása van!
, no meg egy kis stressz, a villamos térerősségről nem is beszélve aminek abban közelségben amiben mi dolgozunk ki tudja milyen élettani hatásai lesznek
Egy hete eső után lenyírtam a füvet, és olyan csodás fűszeres illat volt tőle. Ilyen sarjú illat!
Kellett Neked ilyen magas beosztást elfogadni?!
Minden esetre magaslati levegőn vagy, süt a nap, csicseregnek a madarak,fehér ruhás "szűz lányok" törölgetik a homlokodat!
Ha felérek a Bükkbe és autóval vagyok, ott is az az első, hogy klímát kikapcsolom és az ablakokat lehúzom
Dehogynem, hozzá lehet szokni, csak a felgyült "feszültséget" valamivel le kell vezetni.
Reggel 9-től 3-ig folyamatosan fent..
A feladat komolysága miatt készítette a fotót a kolléga, mert először be sem akartam vállalni feszültség alatt
Az arafat stilusú fejfedőt egyesítve a munkavédelmi előírással külön a figyelmedbe ajánlom, ha az nincs szénné égeti a nap a nyakunk.
Itt közben kiderült, hogy beborult!
De délután voltam egy laza körön szépen nyugdíjas tempóban! Olyan fenyőillat volt az egyik erdőben!
Akkorákat szippantottam belőle!
Remélem jól vagy Miki. Mielőbbi gyógyulást neked is és a pengének is! A fejleményeket majd írd meg, mi sikerül a biztosítóval. Volt már velük dolgom autóval, az sajna 4 hónap alatt rendeződött.
Gondolhatod!
én mentem elől, mert nem győztem volna szaporázni!
Többször is átmentünk a kígyózó Holt-Szamoson ahogy az egymást érő falvakat magunk után hagytuk. Szép képeket csináltam, a táj szépsége vitathatatlan és a végére egy szép Kastélyt is felfedeztünk Cégénydányádon. Lehet mindjárt válogatok ösze egy galériát, addig is egy kis előzetes:
Felkelni fürgén, süt a nap, még! Én már megyek is!
Mai program: Szt. György hegy körbebiciklizése az aprókkal!
Elsőre!
Mondjuk én sem értem hogyan függ össze az ablak festés a "vezéreddel"