ha titok akkor küld el mail-ben
Mérni kellett volna az egyenesfutást az adna igazán bizonyosságot, de ez nem történt meg a javítás után, legalábbis én úgy értelmeztem. Láttuk amit láttunk, de én nem szeretnék hivatkozási alap lenni
, főleg ha a későbbiekben kiderül más is. Mentem azzal is amit végül hazavittünk Neked és akkor nyugodtam meg igazán mikor éreztem a kettő közötti különbséget. Még így, hogy szerintem jól döntöttünk is előfordulhat előre nem látható hiba, ami akármilyen jó állapotú használt motornál előjöhet (néha még újnál is
) ezért majd akkor leszek igazán nyugodt ha egy teljes szezont lemotoroztál vele.
Szép napot mindenkinek, megszületettnek, kicsinek nagynak, ezután érkezőnek, motorosnak, és nem motorosnak !
pesti ember megint bolsi betegségbe esett, vagyis elqrta!
Napos időt és 10 fokot jósolt, és van tök homály, és 1 fok!
Igaz csak egy nulla maradt le az egyes után!
Pl futárok, vagy robogósok.
Szerencsére az ijedtségen kívűl nem lett más baj
Én ugye napközben is sokszor internetközelben vagyok, ezért a válaszhoz nem kell szabi
Most éppen távozni készülök, van egy-két elintéznivaló. Bár lassacskán kell járni, pár órája sikerült keresztben felhajtanom egy felüljáróra
Igaz még nyári gumi van az Octavian, de érik az átszereltetés mielőtt túl jól sikerül egy becsúszás
Szabin vagyok amúgy és most éppen semmi dolgom, élvezem az otthon melegét
fagyoskodtam mostanában éppen eleget
Mindkét fiúnál bent voltam én is a fájásoktól kezdve egészen a születésükig. Akkoriban (94-ben) még gyerekcipőben járt az apás szülés és csak úgy lehetett bemenni ha előzőleg részt vettünk a felkészítő tréningen ami 3 alkalomból állt
A rooming-in szoba amiben a szülést is levezették olyan volt mint egy hétköznapi szoba, képek, virágok és szines függöny..stb, annyi volt csak fura, hogy középen volt az ágy
Amikor már ténylegesen elkezdődött a szülés akkor jött be az orvos és az ápolónő valamint egy gyermekorvos és hoztak egy kerekes szekrényen orvosi eszközöket és zöld lepedőket. Addig javarészt ketten voltunk, néha az orvos nézett be ránk. Amikor már sűrün jöttek a fájások tettek Kriszti hasára egy kis érzékelőt ami kis kopogásokkal a baba szívverését jelezte, na ebből lett a bonyodalom!
Egyszer csak alig hallottuk a kis kopogó szapora szívhangot és nagyon megijedtünk. Ugyanarról a folyosóról nyilott a több ágyas szülőszoba ajtaja is és az a szoba is ahol mi "szültünk"
ijedtemben szinte berontottam a több ágyas műtőbe ahol egymás kedvére jajveszékelt két éppen szülésben lévő anyuka... és orvosért kiáltottam. Szerencsére vaklárma volt mert a baba mozdulhatott el vagy a műszer mert miután az orvos megigazította újra hallottuk a kis szívhangot
Minden jól fog menni, tehát akkor apás lesz! Helyes.
Az összes fütyim kivan 1 nap után!
Majd holnap felhívlak, és elmesélem.
Ja, a gumi: http://www.r17.hu/
Én is itt vettem a nyáron az első gumit, itt volt a legolcsóbb, arra gurultunk Zolival, és hipp hopp meg is oldották. Én úgy tapasztaltam, hogy korrektek is. Előtte letelefonáltam, minden rendben volt.