Többek között ezeket az emlékeket idéztük fel és előkerült egy videó is ami egy mostanihoz hasonló "garázsbulin" készült 4éve amikor nekifogtunk túrát tervezni egy román térképpel a kezünkben, persze erősen alkoholos befolyásoltság alatt...
képzelheted milyen okos ilyenkor az ember
köszöni szépen!
Végeredményben minden alkalmas mindenre!
Elképzelem, ahogy acél kapnis bakancsban balettozol?!
persze nem a melóhelyen mert azért segbe rugnának...
huh aztnemtudtam h itt csak ilyen kevesen vannak-----egyébként sajnos nagyon sok motorosnak nincsen tudomása hogy van ez a frankó sportmotor.hu oldal.....amugy egy nagyonkedves ismerősömnek segíttek ezzel a buksival...hogy hirdetem....mert ő nem netezik utálja ezeket a dolgokat:) s ajnos-- üdv mindenkinek pás--
Én gyakran mobilról nézem az oldalt és amíg a képeket betölti az bizony jóval több idő és adatforgalom. Az elsőnél egyébként nem szóltam, mert úgy gondoltam, mindenkinek joga van hírdetni a holmiját. Aztán végre elhagytuk azt az oldalt, erre feltöltötted megint. Na ezt tettem csupán szóvá, mert itt szerintem kétszer ugyanaz tök fölösleges. Egyébként peace, remélem hamar elviszik majd
Látod mindig modtam, hogy inkább igyál! Négykézláb sétálva ilyen balaset nem ért volna.
Jobbulást!
Igyekezz meggyógyulni!
A poharas orvosságot szedjed rendszeresen!
üdv széles utat fiuk:) respect
Nem akarok itt beleokoskodni, de a képek mindig nagyobb adatforgalmat generálnak, mivel nagyobb a "mennyiségük" is.
Bocs.
üdv! szép a mocid:)
Komolyan mondom ez most nem a Ti évetek volt, a gyerek keze, a műtéted, a baleset...
nem is sorolom tovább. Nem is tudok mit mondani, mihamarabbi gyógyulást kívánok és azt is, hogy múljon már el végre ez a balszerencsés időszak.
A több mint 10fokos kinti hőmérséklet örömére neki fogtam egy kis lakatos munkának és olyan történt velem ami eddig még soha! Van egy régi kis "nevenincs" flexem amivel már rengeteget dolgoztam, könnyebb mint a bleki ezért a félkezes melóknál (varrat igazítás, csiszolás...stb) mindig előszeretettel használtam. Utóbbi időben már eléggé csúnyán csörgött és néha leállításkor mintha meg is akadt volna.