Te csak a hasát nézegeted az útra fektetve!
Ezen lesz állítható szögű haspad, lehet húzódzkodni más más izomcsoportra, nem kíván nagy előkészületet ha használni szeretnék és hamar rendet is tudnak tenni maguk után
Persze ezzel nem fogom megúszni a kondibérletük árát, viszont a haspad része nekem sem ártana ahogy így közelítek a 40 felé
Ha úgy sikerül ahogy szeretném akkor max 15cm-re esik ki a fal síkjából összecsukott állapotban. A fele már kész van ma furtuk fel a falra, a pad része talán holnap elkészül festéssel együtt. Az Asszonynak kell még polcokat csinálni, aztán szétszedem a Csühös elejét is a telóolaj csere miatt. Mint a befőtt úgy elvagyok
reggel magamtól kelek nem az ébresztő óra virnyákolására, nem kell rohannom és akkor kávézok amikor akarok. Persze jobb lett volna ha ez a "pihenő" az ünnepekre esik, sajnos Karácsony másnapjától újév első napjával bezárólag ügyeletes leszek.
Napokig ide
se bagózol!
Érdekes. Egyik gépemen
se éreztem olyat, hogy meg kellene ismerkednem a "kitámasztó kapcsolóval" !
Amit találtam szét szedtem még ha nem is a gyútás felé ment, de ezen volt egyedül látható némi (fehér!) lerakódás. Még a kitámasztó kapcsolót is leszedtem-olyat sem láttam még...
Remélem nem azt az egy sarut tisztítod csak meg!
Tessék az összes csatlakozót széthúzni, lekezelni, és összedugni!
"szidja a Wartburgot, mikor az a világ legjobb autója!" csak az a qrva szelepállítás ne lenne!
Ennek felettébb örülök, és remélem , hogy a mielőbbi gyógyulás érdekében a gyógyszert "rendesen " szeded!
Képesek voltak ugyanazt a mocskot évtizedekig gyártani.
Szép szélcsendes enyhe idő van, még a Nap is világított egy picit!
Elkezdtem visszarakni a hátsó futóművet, már csak a csavarok nyomatékkulcsos meghúzása van hátra!
És most már minden a helyén van! Rettenetes fetrengések után!
De még van tennivaló rendesen. Ami szerencse, hogy szimeringeket-csapágyakat a csapágyboltban meg tudtam venni!
A mai tervezett meló is keserves volt a szélben, ráadásul benne volt a levegőben a munkaidő elhúzódása is. Már indulni készültem haza amikor befutott két hiba.. a másodikat kezdtük el amikor jött egy harmadik is
Most estem haza de ez nem jelenti azt, hogy itthon töltöm az éjszakát
Persze ennek is megvan a szépsége, csak most hirtelen nem jut az eszembe mi is az
néhányszor már láttam mire képes 120-140... akkor ott most mi lehet emberek?!
Szélcsendes szép napot Nektek!
Itt is fúj mint az állat, de nem nagyon hideg!
Ennyi erővel a havas esőt is hordhatná vízszintesen!
Nyugodt lehetsz, csak kényszerből nézegettem ebben a pozitúrában az alját!
Éppen ma beszéltem Lackó mackóval telefonon, és meséltem, hogy az összes fütyim ki van a biztosítóval.
Már többször beszéltem velük, volt amikor már látták, hogy beérkezett a rendőrségi határozat, - elsőbbséggel, ajánlva küldtem én - aztán már érdekes módon nem találták, - a fene egye ki a szemüket
Ígérni ígérnek mindent, értesítést, visszahívást, meg amit akarsz, de persze ebből semmi sem valósul meg.
Most pénteken újra telefonálok, de most már említeni fogom, hogy mivel táppénzen vagyok, baromira ráérek, és minden felügyeleti szervhez panasszal fogok fordulni, a részükről tapasztalható belekakálós hozzáállásról.
Arról meg nem is beszélve, hogy a nagy multi (zsidó) biztosítók mindig arra hivatkoznak, hogy ne kösd kicsi biztosítónál, mert ott ki tudja, mikor látod a pénzed, meg milyen nehézkes az ügyintézés! Na, pont olyan, mint itt!