amíg nem nagy mértékű addig nincs baj.
ugyanígy a szinterezett fékbetéteket sem igazán értem egy klasszikus motor esetében. A szinterezett betétekben fémes anyagok vannak ami nagyon jó a versenysportban hiszen magasabb tárcsahőfok esetén is megmarad a fékező tulajdonságuk, persze a tárcsát is jobban fogyasztják...
Nekem sima szénalapú van és ami az utcára tökéletes és a tárcsákat is később zabálja le!
jó volt kellemesen elfáradtam
Oda ahova alig tudtunk bemenni és a motorokat is alig tudtuk leállítani most aszfalt út van végig csinálva, de még most építési terület sorompóval lezárva és csak gyalog tudtam bemenni.
Az apró kis kütyü felvétel gombja olyan parányi, hogy motoros kesztyűben még csak meg se próbáltam bekapcsolni, a kis visszajelző fények pedig közvetlen a mikrofon mellett vannak így annak leragasztására (a szélzaj miatt) egy teljesen más technológiát kell kitalálnom, ugyanis a felvétel visszajelzőt is látnom kell ahhoz, hogy tudjam az aktuális üzemállapotot
Egyébként automatikusan szűrné a szélzajt a szerencsétlen...
viszont ez olyan jól sikerül neki, hogy a motor hangját is elengedi a "füle" mellett a felerősödő szélzajra reagálva. A remegésről is olvastam a tesztekben, de nálam ez annyira nem jelentkezett csak rossz minőségű úton vagy 120 km/h felett. A beépített akkumulátora lítiumos hála az égnek, így bármikor tölthető mert azoknál az akkuknál nem alakul ki a memória effektus, viszont nem kaptam a készlettel hálózati töltőt csak egy USB kábelt amellyel a sz.gépre csatlakozva lehet a töltést megoldani... mondjuk egy többnapos túrán ez nem a legjobb hiszen nem visz az ember magával sz.gépet... szerencsére akkora mákom volt, hogy a GPS töltője kompatibilis a kamerával így megoldott a hálózati töltés is
a kamera ezt sem szereti. A látószöge sem az igazi, látszik a videón pl. mikor a Keleti-Fócsatorna hídján mentem át... én jól láttam a vizet amikor elfordítottam a fejem a kamera meg nem látott belőle semmit! Szóval van még mit tenni a tökéletesítés érdekében, de azért a pénzért ne várjon csodát az ember
ezután megcsináltam állítható dőlésszögűre, viszont besötétedet így majd holnap folyt köv...
Majd holnap, ha a melód engedi.