biztosan annak is van romantikája... csak azt meg én nem tudom megfejteni.
tudod azok olyanok, hogy az akkumulátora menet közben is tölthető, egyrészt a belső égésű motor által, másrészt az energiavisszatöltő rendszer segítségével...
Némi kis humorral fűszerezve.
Nem gondolkodtál még 1 kisregény megírásán?
És a ló elkezd bólogatni ! Megkapja a csemegét, és megint kérdi tőle: Kérsz még egyet? És a ló , illetve a Ló megint bólogat. Szerintem valaki megtanította, beidomította , de a lovász azt mondja nem lett tanítva ilyenre.
Legfeljebb Wartburg után menet a kormot!
Ne vodkát igyál B+!
"Vadászmestert" !
A sörben sok a B6 vitamin, és egyszerre (negyed órán belül ) 5 korsóval történő elfogyasztása a veseköveket is kimossa!
Vodkát csak akkor, ha nagyon nincs szorulásod!
Azt hiszem be lehet látni, hogy a három hónap erre (a munkahelyen a feleségem kiesése miatt egy plusz munkakör ellátása és otthon egy apróság mellett) nem egyszerű. De ezt azt hiszem már mondtam párszor
Remélem nem megy a barátság rovására a hiányzásom, mégha csalódottságot is olvasok ki a soraidból. Lesz ez még másképp is, csak egy kis türelmet kérek
Az éretségiig és a felvételiig sajna ez van, addig is igyatok helyettem is, mert sajna ha én megtenném, akkor már nem fogna az agyam
Egyébként tv-t se nézek mostanában és nem is hiányzik
A motor az igen, de azt a hiányt kénytelen vagyok elviselni, mert még mindíg darabokban van.
nem vonatkozik!
Megvolt a mai napra rendelt edzés.
Motor-bicikli-ló -bicikli-motor!
Süt a nap 32C fok van , és rengeteg motoros az utakon!
rajtam kivül
tyúkok, tehenek, csirke kacsa liba kecske. Meg az a gyönyörű kiscsikó!
Eltünt Lajos akit Te nem is ismersz, aztán lassan Peti is aki felé minden tiszteletem mert nagy fába vágta a fejszéjét... de attól még nem könnyű elfogadni, hogy nincs 2perce a régi spanokra.
Aztán Miki se írt akkor már egy hete, de a debreceni topikban láttam... ráadásul nehéz hétköznapok után jó sok melóm összegyült itthon is... így esett meg, hogy leírtam amit gondoltam
Ma viszont jól sikerült a "rehabilitáció" úgy motoroztunk le 400km-ert, hogy még egy bográcsozással egybekötött grillezés is belefért Putnokon. Hazafelé Szilvásvárad-Eger-Tiszafüred útvonalon jöttünk és elmúlt este 8 mire hazaértünk. Olyan fáradt vagyok alig állok a lábamon...