Leányzóval volt és Bakonybélben lakik!
)
Az előbb utóbb okoz valamit a legjobban igénybe vett részeken!
Számold ki, hogy egy 12 000-es fordulatnál a dugattyúnak MÁSOD-percenként hányszor kell mennie le-fel! Meg fogsz lepődni.
. Akinek ilyen van, az úgyse bírja ki hogy ne gyorsuljon, ahol csak tud :)
A másik, hogy már az ÖTEZRES fordulat is qrva nagy, elképzelni sem tudják, hogy mekkora igénybevétel van ilyenkor!? Én minden motorost beíratnék egy gépipari oktatásra, aztán gépipari példákkal számoltatnám őket.
Elnézést a szótlanságért, de mindenféle internethozzáférési probléma miatt nem tudtam hozzászólásaimmal emelni a fórum egyébként is magas színvonalát
Na de végre az akadályok elhárultak, újra itt vagyok.
Nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik, a biztosítóval sikerül zöldágra vergődni. Készült egy ajánlat a javításról (volt benne minden: zizi, pufi, vattacukor
Én közben nekiálltam a szétszerelésnek, holnap viszem a műanyagoshoz az első sárvédőt, meg a hátsót hegesztés céljából.
a kereket kiszerelve nem látszik rajta sérülés, ütésnyom még a gumin se. Azért elviszem a gumishoz, hogy centírozza újra.
A kormánycsapágy az ütéstől valószínűleg beljebb csúszott, mert van egy kis kottyanása, ami eddig nem volt. Sérülés nem látszik rajtuk. Már nem a gyári golyós, hanem kúpgörgős csapágy van benne, az meg szerintem jobban bírja a sarat, úgyhogy csak húzok rajta.
egyébként sem a villahídon, sem a váznyakon, sem a keréktengelyen nem látszik sérülés, szerencsére masszív kis dög ez, abetyármindenit!
Én sem vagyok az átalakítgatások híve, de itt van két kép az inazuma kávéversenyzőről