viszont ha olyan áll meg aki ezt tanulópénznek veszi akkor valószínű legközelebb magasról leszarja ha motort toló motorost lát, aki lehetsz akár Te is, vagy én vagy bárki! Amúgy is kevesen veszik a fáradságot az ilyesmire ebben a közömbös és rohanó világban
Régi vágású tisztességes ember
aki nem is tartozott hiszen nálam volt még a paszta, de ő így érezte jól magát pedig ezer ft-os tételről beszélünk.
Lehet valaki nagyon jó matekból is fizikából és egyebekből ! Ez ad egy alapot! De amikor nem a tankönyvi rész van az életben akkor kezdődik az a rész, hogy gondolkodni kell.
A kis unokáimat szoktam a dolgokra rávezetni bicikli-szerelés közben pl, hogy nem készen adom át a gondolatokat, hanem arra késztetem, hogy maguktól jöjjenek rá! Mert az életben a legritkább esetben fog előfordulni tankönyvi eset!
. kb 2 km-re volt a kút, mondtam hogy valahogy elmegyünk odáig. Mivel dobozzal voltam, ezért hátul nem tudott kapaszkodni, így egymás mellett mentünk, úgy hogy a vállamba kapaszkodott. Persze gyök kettővel. Az én vállam szétment, de mondjuk bírtam volna még, ő viszont a csuklójával már nem bírta tartani. De így is mentünk legalább 1 km-t, de inkább másfelet. Mondta hogy a többi darabon inkább tolja mert ez nagyon fárasztó :) Sajna semmilyen cső nem volt nálunk, amivel tudtunk voltna átcsoportosítani egy kis üzemanyagot.
csak azt hogy én mindig motoros összetartásról beszéltem az asszonynak meg hogy ez egy más világ milyen jó oda tartozni...
de elsülhet fordítva is...
ugyanígy segítettem, ráadásul pénz se volt nála, vittem neki benzint, útban a feleségem munkahelye felé történt.
Ha kétszázat fordul a főtengely, akkor csóri dugattyúnak is muszáj kétszázszor felmenni, meg kétszázszor lejönni. Mondjuk ebből csak száz esetben végez munkát a felette terjeszkedő gáztöltet miatt.
Na ez már motorépítés kérem!
link