De nem tudom a motorodon a benzincsap vákuumos-e? Nekem első dolgom , ha indítani akarom, hogy a vákumcsövet megszívom egy fecskandővel,
Mi lett azzal a szegény kutyussal??
Szurkolok neki!
főleg miután észrevettem hogy Zara beteg, este nem ette meg a kajáját és ki se jött a házából. A kazánházban csináltam neki helyet mert remegett. Ma lehívtam a dokit, 3 féle szurit adott neki mert láza is van, holnapig ha nem javul vért vesz és a mintát beküldi vizsgálatra. Most mintha jobban lenne már, de azért bent marad éjszakára is.
Felénk ezt úgy is mondják: viriböl a kacsa, mikor a csőrével a vízből szűri ki a "tápanyagot",
de Neked is egészségedre váljon!!
merhogy népiesen azt jelenti, de ezen kívül előfordulhat még úgy is tájnyelven mint pl. kolompér, grulya, földialma, svábtök meg mittudomén...
Szóval ne aggódjál, itt lesz mindjárt.
Az akksit eléggé rosszul használtam, 2x vagy 3x szinte teljesen kifogyott belőle a folyadék, örültem hogy feltöltés után még újra tudtam indítani. De azt tudtam hogy mostantól hamarabb fog lemerülni álláskor, szóval a legjobb ha teljesen új akksit veszek bele. Nem árt neki, használni meg használ! :)