Nyomatékra csak olyat ugrott a gép hogy 140 környékén folyton akarok rakni egy 7.-fokozatot olyat lép...
Ha vki nem akarja közzétenni a címét itt a mailcímem dobjon nekem 1 levelet címmel 1ütt...
egyelőre azonban úgy fest a helyzet, hogy még ahhoz is jócskán kell spórolnom, hogy a kis ER-5-ösömet CBR-re cserélhessem... úgy sejtem igencsak nagy váltás lesz majd...
Te milyen motorról ültél át XX-re?
A CBR sokkal jobban tetszik viszont a VFR univerzalisabbnak tunik. Igazabol szeretnek hosszabb turakra is menni a geppel de fontos, hogy minden nap raulhessek itt a varosban is (Bp). Van esetleg olyan akinek mindkettovel vannak tapasztalatai? Egyszer raultem a szalonban mindkettore es fura volt, hogy a CBR-nek olyan messze van a kormanya, hogy alapbol hasalnom kellett rajta. Nem tul nehez a kicsike a varosi forgalomban? Kerlek, meseljetek egy kicsit a sajat gepetekrol, engem nagyon erdekelne!
Nekem egy 2005 évjáratú XX.-em van.Nagyon király gép de a gyári gumik szarok éppen most cserélem le őket Pirelli Diabló Stradara akciósan most 64E Ft egy pár.A tesztek csodákat zengenek róla.Tapad mint állat és nagyon tartós.Tervezem én is a kipu cserét csak most még nem telik rá.
Volt már pár mocim de az XX a KIRÁLY!!!!!!