Sziasztok!
Először itt próbálkozom, eladó egy pár Mastek sport kipufogódob összekötőcsővel, ami nem "E" jeles. A gyári dobok helyére megy fel, sérülésmentes, szép állapotúak, klasszikus sor4 hangzás. Valamiért ide nem tudok képet küldeni, de a csatolt mail-en keresztül tudok küldeni. Helyileg Debrecenben van, esetleg tudok segíteni Nyíregyháza, Mátészalka útvonalon átadni, postázni nem fogom.
Ára 90.000.- forint.
troster81@gmail.com
Sziasztok! Van egy megmaradt középállványom X11-hez. Át lett alakítva egy oldalas kipufogó rendszerhez (taposó rövidítve, vázra ütközik fel a dob helyett, újra lett szinterezve). Ingyen elvihető a 13. kerületben.
Helló ghost5346 ! Tudom már egy éves a bejegyzés de én most vettem Honda X11 motort ezért most keresek hozzá kormány átalakítót :D
Esetleg meg van még?
Az biztos, hogy az ülés alatt van csak valószínű a farok idomot is le kell venni. Van egy üzlet az Illatos úton ahol meg tudom vásárolni és remélem talán ott tudnak segíteni. Minden esetre köszönöm a segítséget. Üdv.
Meg néztem több videót és már tiszta a kép. Viszont azt még mindig nem tudtam kideríteni, hogy a motoron hol van az a csatlakozó amire szükségem lenne. Egy képpel, ha tudnál segíteni . Előre is köszönöm.
Először itt próbálkozom, eladó egy pár Mastek sport kipufogódob összekötőcsővel, ami nem "E" jeles. A gyári dobok helyére megy fel, sérülésmentes, szép állapotúak, klasszikus sor4 hangzás. Valamiért ide nem tudok képet küldeni, de a csatolt mail-en keresztül tudok küldeni. Helyileg Debrecenben van, esetleg tudok segíteni Nyíregyháza, Mátészalka útvonalon átadni, postázni nem fogom.
Ára 90.000.- forint.
troster81@gmail.com
Írtam neki!
XX-re jó lehet? :)
Esetleg meg van még?
Az egy szem plusz vezeteket meg az ECU sarga szalara kell kotni.
Ezt keresitek?
Nekem ez a fajta volt.