Honda CBR 1100 XX

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt vágod, hogy 5 éves hozzászólásra válaszoltál?
Szia,pár dolog érdekelne,írtam üzenetet. 😉
Sziasztok Hátha valakit érdekel

Eladó Honda CBR 1100 XX Blackbird! Első tulajdonostól. A volt Hódmezővásárhelyi NISS-CAR Honda kereskedésben lett vásárolva itthon, így futásteljesítménye garantált. Esve sose volt vele. Szervíz könyve vezetett. Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle. Elöl-hátul Metzeler Roadtech z6 van rajta közel 80% mintával Extrái közé tartozik egy Sebring kipufogó dob ami igen markáns hanggal szereli fel a motort. Jár hozzá egy MRA plexi és egy Nonfagno Topcase is két kulcssal. Csak tapasztalt pilótáknak ajánlanám mivel ereje és súlya igényli a tudást. Az ár irányár! A motor kipróbálható a vételár letétele után Érd: 06307437544
Sziasztok! Magyar papiros vázat (külföldi se gond), fejdiomot (fekete), és műszerfalat keresek! Aki tud valamit irjon! ✌️
XX Eladó Év: 2000
Osztrák papírokkal. Forgalomba helyezhető. 2015 ben kivonták a forgalomból egészségügi okok miatt.
Első tulajdonostól. Komplett Akrapovic 4:1 rendszerrel. Szép állapotban leszervizelve. Csak 2 gumi kell rá.
2500 €
Üdv! Ha valakit érdekel, van egy eladó generátor burkolatom. Javítva volt, amúgy nincs vele semmi probléma. Csak azért cseréltem ki, mert a kuplung burkolatom zöld, és szerettem volna olyan színüt. Az árban biztos megegyezünk.
Sziasztok.
Eladók...
Eladtad már?
A befutó .Kopogás érzékelő, vezeték szakadás ,vezérlő egység.Valaki hozzászólás ????
Nem.
Sziasztok .A 95 oktános benzintől világíthat az FI lámpa ?????
horváth xx töltés gond lehet nekem a fordulatszámmérő eset le nullára abból tudtam kevés a feszültség.A generátor csokit lehúzod a szabályzóról 60 v nak kell lenni.Van szivargyújtód???Láttam szivargyújtóba rakható digitális fesz mérőt.Gyenge a töltés előbb utóbb lemerül az aksi.Nekem 2-3 feszabályzó elment már .de vettem egy magyar szakitól ez bírja és nem horror az ára.
Bökj rá az akksisarukra egy multimétert (3000 forint), indítsd el, aztán egyből kiderül mi a baja.
Egy Mecseki féle fesszab megoldás lehet a problémádra. Meg esetleg egy ügyesebb kezű villanyos el tudja vinni a fejidomhoz a fesszabit, ott meg a menetszél hűti (vfr-nél anno amolyan kötelező tuning volt, mert az idom alatt megsül).
Hondákban sajnos nem generátor van, hanem alternátor (lényegében), és egy dióda fűti el a túláramot. Az pedig egy idő után megdöglend.
Esetleg próbáld meg, hogy valakitől kérsz egyet kölcsönbe.
Ha nem megy, akkor próbáld meg ezt amit leírnak: https://www.facebook.com/solva...
Nézd végig a madzagokat, földeléseket pucold ki (három fő pont van, de kell lennie egy közösnek is)

Amúgy erről az xx-ről tud valaki valamit? https://www.facebook.com/marke...
sziasztok, visszaolvastam jópár oldalt, de nem találtam meg az infót: Budapesten vagy Pest megyében tudnátok ajánlani egy megbízható, xx-hez értő szerelőt? Nincs gáz, csak nemrég vettem a vasat, és átnézetném, olajat cseréltetnék stb. Hondabubus számát is megköszönöm és mentem is de ahogy látom azt írjátok hogy hozzá nem fogok hamar bekerülni...köszi előre is.
Az enyém mutatja az átlag fogyasztást és a felhasznált mennyiséget is literben. Tankolásnál kb 1 literrel több maradt benne mint amit ir, átlag fogyasztásnál meg 0,2-0,3 litert csal. Inkább mutasson több fogyasztást mint egyszer kifogyjon...
Ez fura, mert a kigyulladás után a múltkor mentem még legalább 20 kilométert, és utána alig ment a tankba 20 liter. Ami azért érdekes, mert a 2005-ös modellnél csak 23 literes tank, tehát ha 3 liternél gyulladt volna fel az utolsó szegmens, akkor több mint 20 liternek kellett volna belemennie .

Úgyhogy vagy a tank kapacitása van elírva, vagy a tartalék kapacitás :D

Mindenesetre jó tudni, hogy a piros felvillanása után is van normális tempóban még 50 kilométerem .
.
Eszerint 3 az a 3,6.
Akkor valószínű hasonló lehet nálam is. Köszi az infót!
Az enyemnel,(mas Honda) azt irja hogy akkor kezd villogni, ha 3.6 liter van benne . Kesobb allitolag gyorsul a villogas, de azt meg nem probaltam.
A kigyullad a szintjelző alatt mit értettek? Én nem szeretem kicentizni így legkésőbb az utolsó szegmens villogásakor meg szoktam tankolni, de akkor max 20 liter körül megy csak bele, úgy hogy elvileg 24 literes a tank. Van esetleg még egy szint, amikor eltűnik a villogás, és csak a piros kocka látszik? Utána értelmezendő az 50 kilométer?
Köszi!
emlékeim szerint, nem gyepálva kb 50km
Szia!Biztos későn írok,de hátha...a konzol megvan még?