Honda CBR 1100 XX

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
emlékeim szerint, nem gyepálva kb 50km
Szia!Biztos későn írok,de hátha...a konzol megvan még?
Sziasztok.Most vettem egy 2001-es xx-et,és kérdésem lenne hozzátok:amikor kigyullad az üzemanyagszintre figyelmetető lámpa,átlagos tempó mellett kb mennyi kilóméter tehető meg a motorral?Köszi előre is a válaszokat!Üdv.
Szia,
Ha nem sikerülne meggyógyítani, nekem van tippem. Én is motorvillanyász vagyok Tatabányán... :)
Multiméter stb. stb... vezeték, csatlakozó,stb-stb,ezen 1-2 szerelő túl van. Ennél kicsit szopatósabb a hiba.Már csak azért is mert nem mindig csinálja.... Multimétert úgy lenne jó rá tenni ha éppen jelen van a hiba. Most ezen is dolgoznak.
De most már jelenleg csinálják a mocit. Remélem sikerrel járnak. ( Generátor - fesz.szab. gyanus a dolog )
Basszus egy multiméterrel végig méregetve azonnal megvan a hiba. Nincs multiméterük?
Hondabubus Tinnye. Kb szezon vegere idopontod is lesz.
Sziasztok. 3 év után ujra elő vettem a mocit. De sajnos a hiba azóta is fen áll.1-2 szerelő nézte,,,de csak átfutott rajta.. de a hiba megmaradt. Ha üzem meleg a motor,akkor csinál olyat és mostmár egyre sűrűben ,hogy el kezd dadogni - bele durrog a kipufogóba,,, DE csak olyankor ha az összes fogyasztó megy ! Világítás rajta, megy a moci szépen,,, de ha be kapcsol a hűtő ventilátor akkor bicsaklik egyet a moci, és el kezd durrogni,, kihagy, nem menne az összes henger,nem kapna megfelelő áramot stb. Világítás kikapcsol,magyarul le veszek valami fogyasztott , akkor már ok a dolog ! Ha vissza hűl a motor,ventilátor kikapcsol, akkor a világítást vissza kapcsolhatom! De ha pl indexelek, akkor is érzem hogy bicsaklik egyet, nem egyenletes,,, ha éppen alapjáraton ketyeg, rajta a világítás, és be kapcsol a hűtő ventilátor akkor le is áll a motor,,, ha fordulaton van akkor csak össze vissza jár, kihagy! Ilyenkor ha rá teszem a távolsági fényt,akkor esélye nincs,,, egyből le áll, és olyankor nem is indul be. De ha le veszek a fogyasztókból akkor indul és jár szépen. Van hogy úgy tudtam haza jönni vele hogy a világítást le kapcsoltam, mert a hűtő ventilátor elég sűrűn bekapcsolt,,,és máris jött a hiba! Szóval jött az hogy a vezeték valahol meg stb. Meg hogy a világításnál van a hiba, meg hogy a hűtő ventilátornál van a hiba stb. Szerintem nem mert tök mindegy csak valami fogyasztót le kel olyankor kapcsolni és akkor ok a dolog. És azt is észre vettem hogy csak melegbe-nyáron, meg amikor üzem meleg a motor akkor van a hiba. Ha meg próbálok vissza emlékezne lehet azóta van mióta el ment a töltés, és meglett tekercselve a generátor de ebbe nem vagyok 100% biztos, meg azt is halottam hogy a fesszabályzó is csinálhat ilyen hibát, illetve ha el megy a generátor az viheti magával a fessz,szabályzót. Több emberkével beszélgettem -motorossal ők a generátort illetve a fesz,szabályzót mondogatják! 11 éve van nálam a motor,ez az egy hiba jelenség van. Esetleg tudnátok jó szerelőt Budapesten, van annak vonzás környékén? De olyan akivel volt dolgotok és bátran meritek ajánlani ! Esetleg alkatrész ügyben valaki? Aki bont,,,? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
De melyik kékét? Három árnyalat létezik. :(
Sziasztok kék xx színkodot tud valaki küldeni nekem?
Bocsi most olvasom a kérdésed! Már nem igazán járok ide. Az oldaldobozok Wingram márkájúak voltak.
Elnézést a késői válaszért de még decemberben elvitték egyben.
Sziasztok!

Fájó szívvel, de megváltam a vasamtól és eladásra kínálok egy pár, Honda VFR 800 (2003-as évjáratú) kormánycsutkát, ami kompatibilis az XX-ével. Annyi az előnye, hogy kb. 4-5 cm-t emel a gyárihoz képest. Nekem fájt a hátam, mert elég magas vagyok, de hamarabb elvitték a motort, minthogy fel tudtam volna rá szerelni.
Irányár: 33 000 FT
hoczalaszlo@gmail.com
XXBajker!
Ezt a fajta oldalkonzolt honnan lőtted anno?
BUÉK ide is!
A két GIVI oldaldoboz eladó külön? :)
Givi Wingrack 2 távtartókkal csavarokkal eladó.
Akár dobozokkal is.
Csak a tartó 30000 Ft
Ugyanitt keresek gyári leömlőt és dobokat.
Ezeket akár bérelném is tavaszi forgalomba helyezéshez.
Ajánlatot a basibike@gmail.com -ra várok.
Boldog Karácsonyt.
Sziasztok,

A karbon "sárvédő" továbbra is eladó,a többi cucc elkelt.
Illetve XXL-es Honda CBR 1100 XX -es 2db póló eladó.
Karbon : 29.000,-
Pólók : 10.000,-/db

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv.: Lacesz
Sziasztok!
Milka neked milyen típusú ez az oldaldoboz konzol? Elnézést ha már rengetegszer kérdezték, de előzményekben nem találtam meg, hogy melyik márka és elérhető-e még valahol.
Köszi!
Sziasztok ! Érdeklődnék hogy valaki esetleg szerelt-e már fel 110xx-re kormánystabilizátort, és ha igen akkor hová sikerült elhelyeznie ? a választ előre is köszönöm
:) ez nem lesz meg 6 hónapig
Vizcsönek néz ki, de nagyon hengerfej magasságban van.
Szerintetek itt mi tőrténik?
Jó persze felrobban valami, de mi? És vajon miért?

http://youtu.be/ecQjYLDSM6k
Jó gép.