Ez jo, de nincs igy, azert ramferne egy par kilo de meg nem szedtem fel. Amugy koszonom a probalkozasaitokat, de meg mindig nem jottunk ra a dolog megoldasara. Szerintem az ulespoziciojaval nincs gond, szerintem azon nincs mit nagyon nem tudni, vagy igen?
Legalábbis szépen beosztottuk az értelmező olvasási és a fogalamazási hiányosságokat egymás közt.
...ha utasként a hölgy már egy F-en nyafog, hogy így nem jó, úgy kényelmetlen, meg "eláll a kezem" és hasonló hülyeségek, akkor egyszerűen nem motorra való...
szerintem...
)
Legalábbis a b.nőmnek ezt helyeztem kilátásba, mikor 100km után sírt, hogy kényelmetlen a VFR hátul. Mondjuk lehet, hogy előtte inkább felültetem a gixer kínpadjára, hátha értékeli utána a túrabuszt.
Ha meg nem...
mitől áll el?
Tavaly decemberben vettem 62 ezer Km-rel. Hogy lett-e mahinálva az óraállás, azt nem tudom, de a fék és a kuplungkar is vajfinoman jár. Minden a helyén van a gépen és úgy végzi a dolgát, mint anno végezhette a 90-es évek elején. Most 66 ezernél járok már, többnyire városban közlekedek, de már megjártam vele Lilafüredet, Tokajt és legutóbb Nyíregy-Sóstót....meg eccer Pestet.
Városban kellő kényelmet nyújt, hosszabb távon 1-1.5 óra után már mocorogni kell a nyeregben.
De ezt tudjuk be a 192 centimnek.
Fogyasztása túrákon 5.1-re jött ki 120-130as utazónál...városban 220Km után kell tartalékra váltani a csapot.
A lánc zsírzását leszámítva még semmit se kellett piszkálnom a technikán.
Most tervezek majd egy szervízt egy nagyobb átvizsgálás keretében. Egy karbiszinkron biztos jót fog tenni az alapjáratnak.
Szerintem kitűnő gép, főleg kezdőknek! Kellően nagy, ha valaki nem akarja végig járni a lépcsőket és kellően sportos is.
Egy valami hiányzik belőle, a tároló rekeszek. Még az ülés alatt sincs semmi hely....legalábbis én nem találtam.
Mindekinek tudom ajánlani!