Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Mostanában nehezen indul hidegen a motor. Melegen indul szépen. Első indításra csak forog.Második alkalommal már indul, kb 5-6mp után. A szivattyú megy rendesen. A gyertyákban kb 6000 km van. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Valakinek van power commander az f4i-ben? Megéri beszerezni egyet? Érezhető lesz a külömbség? Esetleg van e valakinek eladó? :)
Sziasztok!Valaki használ Suomy KYT sisakot?Ha igen mi a véleménye róla?
Jobban utana tudtam nezni. Ugye a leomlocso vege 49 mm. Ezt standard erre jon ra a osszekotocso, aminek a vege a dob meretetol fugg, hogy 50,52,54,60 mm.
Koszi azert :)
Hátsó rugó előtt a blokkon. Oldalról be tudsz nézni. Eléggé be tud koszolódni.
Sziasztok !

Valaki meg tudná mondani, cbr600 f4i-n hol találom a motor kódot ?
üdv ! én át alakítottam f4i -ről Fsportra. a komplett hátsó részt, az egybe ülésest az osztott ülésre. kompletten lehet csak cserélni, a gyújtás elektronikával meg küzdeni kell keveset ugyanis máshol -f4i segédváz vége / fsport akku tartó tetején - van felfogatva így az egyiken hosszú lesz a másikon rövid lesz a gyújtás elektronika kábelkorbács hossza., így az elhelyezéssel kell bajlódni. csak kompletten lehet cserélni, egyik alkatrésze pl, az ülés nyitó zár sem egyforma, de még a feszültség szabályzó is máshol van felszerelve. én kompletten cseréltem el egy másik motorossal aki a kényelmesebb változatra vágyott, szőrt a szőrben cseréltünk.
gyártója válogatja, nekem 52mm. nekem nincs 50.mm-es.
Sziasztok! Lemertem a f4i-m osszekotocsevet es nekem 49 mm-es a cso. Kawaszeki neked hh 52 mm-es?
Nekem ugye lambdaszondas, esetleg tud valaki lambdaszondas 50 mm-es osszekotocsovet?
Neten lattam, hogy 50,52,54,60 mm atmeroju osszekoto csovek vannak.
Koszii
Hali! Van egy 2001, F4 S-es CBR-em, banán üléses. Kérdésem az ha lecserélném egy osztott üléses hatsó idomra annak simán rákéne mennie, komplexebb átalakítás nélkűl?

Nem találok pontos tapasztalatot róla és tervezem újraidomoztatni. Köszi
Gondolom de akkor nem az a megoldás hogy teszünk bele másikat
Lehet azért mert nem működött és akkor meg állandóan felmelegedett, sztán inkább kivették, h legyen hidegebb, mint megforrjon.
Nagyon köszönöm. Jövő héten megnézetem!
Szerintem nincs benn a termosztát az enyém is ugyanezt játszotta mikor megvettem nehezen melegedett ha hűvösebb volt, megesett hogy Ausztriába a hegyekbe hűvösebb volt és annyira visszahűlt hogy le is ment a mutató nullára én raktam bele utána tökéletes volt nem tudom mér szedték ki belőle
Köszönöm a gyors választ.
A hűtővíz cserélve lesz. Én is termosztátra gondoltam hogy nem zár kiskörre. Én nem szedegetem szét sem helyem sem időm erre. Elviszem szervízbe.
Furi, tényleg az van inkább, h városban gyorsan felmegy 100 C fölé. 77-80 körül mozog a hőmérséklet normál körülmények között. (országút70-80 feletti km/h) Ha ez alá megy az ember és döcög, gyorsan fel tud szaladni a hőmérséklet. Ha ettől eltér akkor vagy termosztát bajod van, vagy hűtőfolyadék. Ha még nem volt cserélve a folyadék, én azzal kezdeném, 1xrű történet és nem drága, aztán a termosztátot szedném szét, mert valszeg nem zár-nyit rendesen...
Előző hozzászólásom helyesírási hibáiért elnézést kérek ..vezetés közben lámpáknál írtam..
Sziasztok.
Uj vagyok itt es a tacsotokat szeretnem kerni.
Vettem egy cbr 600f4 2000es motort.
Azt tapasztaltam hogy nehezen melegszik fel. Varosban muszer alapjan eleri az izemi hofokot de ahogy orszagutra megyek nagyobb temponal visszahul muszet alapjan also harmadra vagy alá. Ez nornalis e vagy esetleg valami hibara utal? Itt olvasva epp forditotva levo problenakat talaltam . Segitseget elore is koszonom! Udv
Eladó hátsó gyári rugóstag, F4i-ből származik.
Ára: 15 ezer ft
tel :06202500418
Sziasztok!
2005-ös PC35-höz keresek hátsó tengely állító lemezt/lemezeket (a csavar megszorult és elnyíródott a feje ).
Sziasztok 2001-es cbr 600 f4i-hez keresek szép állapotú gyári kipufogó dobot!
Vez.lánc v. feszítő. 600F-nél típushiba a feszítő.
f4i 52mm
Sziasztok! A kipufogó az f4-nek 54 mm átmérőjű ugye? Nem vagyok otthon, igy nem tudom lemérni.

Köszi
Vezérműlánc