Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eme kép variációkat a Nightrun kolléga csinálta egy Bp Motorkiállításon készített képemből!!! Sztem tök jó csak kár hogy kawazöldben nibcs honda!
Hamár az európán kívűli fényezéseknél tartunk, akkor szerintem ez a fekete is nagyon állat. Mi a túróért forgalmaznak nállunk csak 3 fajtát, ha alapból készítenek kb 10 félét. A piros/fekete még mindig trendi.
nem valami hanem valaki
én ezt egyébként nem értem... vesz valami közel 3 misiért egy motort... nem igaz, h az importőrnek ami egy bejegyzett cég, nem kell szavatolni mint hosszú távú használtai tárgy vagy micsoda... ez jogilag igy kell hogy legyen... szerintem
Hi Rob!
NEkem se jön be egyik idei szín se, de ha már választanom kell akkor trikolor lesz!
amugy a köcsög honda europán kívülre full piros-feketét is készít suxxx valahogy ilyet kellene megbugázni de nem adnak rá garanciát, mert európán kívüli modell! ja ás importban kb 300000-el olcsóbb is lennne a zsír új! ténleg kell a hondára garancia??? lehet hogy berizikózók egyet! addig is jó időt mindenkinek!
Üdv Zoli
THEONE, ha mész B.földvárra tényleg beugorhatnál a Lehr-hez egy light-os körültekintésre és megérdeklődni milyen bónúszt ajánlanak ha nálluk vennél egy új CBR 600 RR-t. Előre is köszi!

Nekem is nagyon bejön a piros/fekete és a fekete/ezüst 2003-2004-es modellek, de az idei színekkel nem vagyok kibékülve. A trikolor alapból nem jön be, az idei fekete/ezüst meg elég érdekes. Maradok a metál kéknél.
Én asszem feketét veszek de még nem tudom!!! Tud valaki valamit a részletfizetésről???
A 20% befizetésén kivűl még külön kell fizetni az üzembehelyezést meg miegymás vagy kipengetek 5kilót és hozhatom a vasat????
Sziasztok!
Ha valakit érdekel akkor erről a címről le lehet tölteni a 2003-as, 2004-es CBR 600 RR teljes szerelési útmutatóját.Minden le van írva az utlsó csavarig.Igaz 84MB
www.gofastvideo.com/gallery/album/view/535/free-racing-videos/cbr-series-manuals.html
Ha simán nem tudjátok letölteni akkor próbáljátok meg FlashGet-tel.

Minden jót...
Hali!
Én Balatonföldváron vettem a mocimat a Lehr-nél.Úgy tudom neki van az egyik legnagyobb modelpalettája Magyarországon (kb. 30-40 motor).Ha jól emlékszem akkor van kékbe.Tervezem most a hétvégén hogy megyek Földvárra. Ha megyek akkor megnézem van-e kék és hogy mit adnak "bónuszt".

Nekem piros-fekete van, de azért feketébe sem rossz.Na persze egy ilyen tökéletes motor kékbe is kúrvajól néz ki.
Szasztok!

Örömmel látom, hogy nem csak én akarok venni idén zsír új RR-t! Ki, milyen szinűre feni a fogát? Én spec egy metálkékre pályázom 1000-rel mint a mellékelt fotóm is mutatja. Tudtok valamelyik szalonba kiállítva ilyet, vagy mindenütt a tricolort nyomatják? Amúgy neked külön üdv Gumipapucs! Mégegyszer köszi a részletes moci ismertetőt amit küldtél. Van még sok részlet hátra?

A vételre térve, hol adnak 8%-lék engedményt a moci árából? Az sacc-kb. 200 ezer ha jól számolok. Csak ruházatra használható fel, vagy a moci árából is elengedik. (pl. regisztrációs adó, üzembehelyezés...stb)

Olvastam, hogy sokótok jár Kunmadarasra a gyorsulási versenyekre. Hi-hi, nekem nem is kell messzire mennem, mert 18km-re lakom tőle. Karcag mint város ismerős valakinek? Ha meglesz a mocim én leszek az egyetlen 600 RR tulaj Karcagon. Máshol mi a helyzet ez ügyben!

Hogy áll már a CBR clubb létrehozása? Tudtok valamit?




Szia THEONE

hát igen a burnautnak van a legjobb látványa.
Én Keszthelyi vagyok. És tényleg jó lenne már motorozni.

CBR legyen veletek
Szia Zoli,

Elfelejtettem, nekem is ajánlottak dobot plusszban a keresekedésbe. Lehet, hogy ez a legméltányolhatóbb, amit nekem ajánlottak? Sztem lehet, hogy te is jobban jársz, ha itt veszed meg, persze ha még nincs ruhád, vagy valamilyen májer sisakod. Tényleg lehetne már melegebb, mert egyre jobban viszket a jobb kezem. Előre hát CBR vitézek.
Hi Alligator!
Nálam,kecskeméten az új 600rr-be belealkudtam egy akra dobot ,forgalombahelyezést és egy hátsó üléstakarot a 2,498+/regado+áfa / árba=2,620 még nem tudom hogy kp-re vagy valamennyi hitelre veszem meg mikor lesz már +15 fok?????????????? üdv a cbr-eseknek!
Hi,

Márciusban kívánok egy RR-t vételezni. Ha kp-re veszek, a lkereskedők általában elengednek egy-két dolgot az árból. Jelenleg a legjobb ajánlatom, hogy a motor árának 8%-át ruházatra költhetem (persze "ingyen") .

Nem tudtok olyan kereskedéseket, ahol van még hasonló, akár jobb lehetőség is? Nincs időm körbejárni őket, telefonon meg ilyesfajta információval nem szeretnek szolgálni.
Én ugyanabba a cipőbe járok,mint te Takiboy!
Tényleg az egész jó amit csinál,de számomra az a burnout a csúcs...
Hová valósi vagy?
Jó lenne már csapatni eggyet csak CBR-esekkel...
Sziasztok szerintem Mókusnak nem csak a burnoutjai érmeg pár szó hanem az egész tejesítménye amit csinál. Nekem is ugyan olyan motorom van mint neki csak én nem merek vele ilyeneket csinálni mert én féltem meg nekem nem adnak másikat mint neki. De mindegy simoval is jó nyomja. Nem tudjátok hol lép fel leg közelebb???
Azt hiszem Mókusnak a burnoutjai is megérdemelnek pár szót, amit a CBR-rel csinált....(Motorkiállításon).Fantasztikus amikor csut gázon égeti gumit, a moci hátulja métereket kileng,és közben úgy gyorsul mint az állat.

Ui.:Hová valósi vagy gumipapucs?


Üdv
Hali!
Nekem egy 2004-es van

Hehehe! Voltam kiállításon és hát........ Igen jó volt ráűlni minden szembejövö masinára csak sajna egyedűl voltam és ezért nem látszok a képeken mivel én fogom a gépet!
Ez jó vicc volt ! Megröhögtettél !
Ird meg bátran,és küld el a leveled!!! Ha egy vidámparkot tudtam venni,akkor egy motor igazán nem okoz gondot!!!!!! üdv:SZEMLÉDI ANDRÁS ÖTÖSLOTTÓ NYERTES
En azt hiszem a jézuskának is irni kéne!!
De jó nektek hogy má ilyen vasatok van !!! Nekem is jó lenne 1 !!! Küldök má 1 levelet a télapónak hogy gyűjtögessen mert nem kis kívánságom lessz !!
Hello RRBLADE!
Holnap valszeg csak este felé tudok feltenni képeket,mert megyek a motorkiállításra.
Megpróbálom elkérni a haver digitális fényképezőgépét,mert telcsivel nem tudok túl jót csinálni...
Nyáron elég sok gyorsulási versenyre el szoktunk menni,általában Kunmadarasra is, úgyhogy lehet,hogy fogunk találkozni...
Addig is pár telóval készített kisméretü gép.
Ja a VTX (1800) Fatheromé.. ...amin már egy Vance&Hines kipuff feszűl..