Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezni is akartam már,hogy nektek milyen körülmények között produkálja a szitálást?

Én szerencsére még sosem találkoztam a jelenséggel,jó nem is hajtok ghost rider üzemmódban.(a kerék a gyári 16-os)
Te is tudod mennyiért vetted meg én is. Nyílván ha kétszer annyit szeretnél érte kapni akkor az nekem sok ha pont annyit akkor gondolkodtat a dolog ha kevesebbet akkor lehetek rá vevő. Most engem megkövezhetsz érte, de itt szerintem mindenki tudja egy 900RR gyári 16collos elsőkerékkel nagyon ritkán tudja produkálni a kormány szitálást amire hivatott a kormánylengéscsillapító, ebből kifolyólag nem valószínű, hogy huszon-harminc sok ezreket fog akárki is felajánlani érte. Mégha most ezért én leszek is itt a fekete bárány a fórumban.
de ez a "jelképes összeg" ez most télleg találó az emberek vásárlási szokására,mindenki mindent egy jelképes összegért akar megvenni,na majd ha oda kerülök hogy megyek motort venni,ezt fogom mondani az emberkének

de nem jelképes összegért eladó,vagyhát most még sehogyse az,csak ha elkelt a motor,és ez megmarad,akkor
Jelképes összeget nekem is ér!
közvélemény kutatás
ki szerint mennyit ér egy LSL 7fokozatban állítható kormánystabilizátor, 92-99ig évjáratú cbr re való konzollal?
Na, az biztos. Ha 1 csavar némi kis műanyag alátéttel cirka 3000, mibe kerülhet 1 plexi?
De azért írok nekik, ha esetleg valakit érdekel az eredmény, közzé teszem.
De megmondom őszintén, nem onnan akarom.
Honda Hungary?Náluk drágábban biztos nem tudja beszerezni senki
Sziasztok! Kis segítség kellene. Dupla bubis plexit akarok a gépre, honnan lehetne venni, de csak számlás érdekel, ugyanis a biztosító fogja kiköhögni. Pénz nem számít!
Na, akkor lehet felregelni hozzánk, a többit ott elolvashatod. M-t kérdezd meg, mi módon, mert én nem tudom.
Ott a Horvát túra 2012 cím alatt vannak az infók. Kritizálni új belépőknek nem lehet, hozzászólni is csak engedéllyel. :-)
éppen ma reggel beszéltünk és említette hogy ő "ők" is jönnek juhejjjj
Azt ismerem azta rigót - akarom mondani medvét. (állat - állat...) Szándéka szerint neki is érkezése van a májusi meetingre.

A tömítést megoldottam, danke sehr.
na naaa nem lökdösődünk meraz nem szép dolog .....skülönbenis.. közép európa legeslegjobb ügyvéggyét akasztom a nyakadba..aki a hondádról még a matricát is leperelli

BRUMM

Törökbálinton van egy autósbót,ott veszek néked tömítést anyagot ha megvan megcsöRRgetlek cirka 2000 FT
Jobbos.De ha van ismerősöd akkor vegyétek le arról mintának ha nem lenne, mert nem lesz hibája a formaleválasztó miatt.
Megkérdezem őket,hátha megvan még nekik a sablon.
Ha igen,akkor jövök neked eggyel
Nem emlékszel,hogy jobbos vagy balos volt?
99 esét csináltattam egyébként és jó lett.
Majosháza szpojler szerviz:)
Egy haver gépéről lebontottuk,elvittem.arról levették a mintát és fekete anyagból megcsinálták.
7 ezer volt a belső idom.
De mivel nem volt még ilyen nekik, kifizettették velem a mintadarab gyártását is.Tetvek,miattam lesz hasznuk és még jobban megvágtak.szóvá is tette de le se szartak.
Igen,sajnos én is tudom,hogy mission impossible beszerezni.
Nekem is azért van egy ilyen,mert rosszat küldtek.Persze telefonban megesküdtek,hogy jó az évjárat.
98-99-eshez kerestem,de ez SC 28-asé...
Az összes bontót felhívtam már idehaza,most külföldön keresgélek.

Kb mintha magához az NSR500-hoz keresnék alkatrészt.
A kis hátsó csomagrögzítő csavarral ugyanígy vagyok...

Honnan vettél uángyártottat?
Milyen volt az eredetihez képest?
Pár éve egy ilyen indextartó belső idomot kerestem.Sehol nem volt.Végül 14 ezerből lett utángyártott. :(
Pár kimaradt idom eladó:
Oldalidom 5e/db
indextartó 3,5e
1500-2000 forint kb. bár én zsírtalanítás után gyári honda pasztával tömítettem el és jó mert nem szivárog sehol.
Tök jó, köszönöm!
Akkor két kérdés:
A., maradt-e belőle valamennyi
vagy
B., hol az a bolt

Ne kelljen már mindent betűnként kihúzni belőled! Majd jól belöklek a Zadriába!