Jó előre tervezel!
Nem mintha én idén túlzásba vittem volna a motorozást, de megszakadna a szívem...
Nem kéne valamikor találkozni? Már én is öregszem, tehát nem kell buli meg ilyenek, de azért úgy beszélgetnék néhány emberrel...
Mi lehet calával, meg a többiekkel? Csak Alex-szal beszélek mostanában, másokról nem is tudok semmit.
Igen el, mert kell a pénz lakásbővítéshez!
Most egy pancsim van.
Ha egyenesbe jövünk lesz másik vas!
Remélem már van vagy lesz új!
Hál' Istennek, csak 3 éves kortól ajánlott
Mert majdnem előbb lett kismotorunk, mint babakocsink...
Azon agyalok, hogy a "KICSI Fiatok" mit kap hamarabb : - cbr vs duci, vagy ami most jó kis móka egy bömöst?
Helyzet amúgy?
és nem leharcolt, abban 50-60e km van és nem merem megvenni.
, hogy motor nélkül vagyok, még így is, hogy hidegben tudom, hogy nem használnám... De olyan jó lenne már nyalogatni, simogatni a garázsban.
Nem hiszem hogy rosszabb ha valaki pályázik
, de akkor a szerviz intervallum lerövidül. Sűrűbb olajcsere, komolyabb fékpofák, amik jobban eszik a tárcsát stb..
A motor nincs kihegyezve, sokat kibír.
Lehet leharcolt 23.000 km-rel, de szaladgál belőlük 60.000 km feletti is.
Még új vagyok itt. :) :P
Úgy döntöttem én is beruházok egy motorra, mert mindég is imádtam a motorokat és hát a amit választottam az egy CBR f3.
Szeretném fehérre festeni a felniket amiket egy piros felni csíkkal szeretnék feldobni csak abban a színben amibe nekem van sehol nem találok fehér felnis kivitelezést :D Esetleg tud valaki mutatni nekem egy ilyen képet? A motorom :