Nem akartam csupán Ak-t letenni, mert egyrészt fölös pénzkidobás 2x végezni a tanfolyamot (Ak-A) és idővel talán nagyobb ccm-re váltok majd. De most boldog vagyok Vele is, majd jól megtanulunk motorozni együtt. Nagyon jóindulatú, kezes motor. És SZÉÉÉP!
elfelejtettem hozzátenni hogy pár napig(hétfőig)nem leszek informálódva a fórumbeszélgetésekről mert megyek kunmadárra
.Lehetőleg ne most hétvégére tervezzétek a talit
A V2-nek!
A combos nyomatékért és a nagy motorfékért
hatan vagyunk és Sznuupival mi vagyunk a "szülők"
.
...
.
.De azért igazodjunk Satishoz is neki még kell egy kis idő míg szépen fényesre suvickolja a paripáját aztán megnyergeli és jöhet a tali meg a gurulás
.
Látom sokat tanulhatok még a jelenlévő műszaki érzékkel megáldott kollégáktól , ami külön öröm, tekintve a saját analfabétaságom
Alig győzöm kivárni a tanfolyam végét, ma tettem le a rutint, hétfőn kezdem a forgalmat és remélem május végére kezemben lesz a jogsi. Örülök, hogy végül is a cikk ("Honda és öheg") utóélete eben a fórumban, és számos majdani motoros kalandban és barátságban folytatódik. Jó éjt! Mára ennyi.
Majd ma megyek beszerzek két rövid "apa-apa" drótot és végleg elkészül.
Mivel kiegészítő nélkül csak a testet és a helyzetjelzőt tudtam összedugni eddig a helyzetjelző villogott az irányjelző helyett, és az ugye kisebb teljesítményű, így sűrűbben is villogott. Délután miután megállapítottam melyik vezeték melyik ideiglenesen egy kis fém darabbal zártam össze a két "anyát", és lám pöpecül villogott :)
Nem vagyok valami nagy szerelő, ezért ez a kis siker jól esett :)
Már csak a láncon kell feszíteni, hátulra kell új gumit szerezni, talán a fékbetétet is kell cserélni hátul, elöl meg az olajat, illetve még valami szakértőbbel meg akarom nézetni a kormányt-első villaszárat. Ha ezek idén meglesznek akkor boldog leszek :)
Következő szezon előtt tervezek egy idomhegesztést végeztetni, olajcserét meg lehet akkorra beérik a lánc is.
Jöjjön pár kép a kicsit megpucolt Xelviszemről :)