.Nem vezet motort csak mögöttem szeret ülni
.Kíváncsi leszek erre motoros talira ha összejön és jó idő lesz hétvégén...
)elég sok képet mutattál a motorodról
(persze attól még kíváncsiak vagyunk rá,ha véletlenül mégsem tudsz jönni motorral...).Szellős kipufogó?
Akkor ajánlom hogy elgyere és mindegy mivel,biztos vagyok benne hogy lesz egypár szellős kipufogó
. Gondolom nagyon gáz ha motor nélkül megyek... Tegnap jöttem fel Pestre, a motor meg ma fog műszakizni, apa viszi el Csabán - remélem nem kötnek bele -a hátsó gumi miatt eléggé rezeg a léc, nem gondoltam volna, hogy már mára kap időpontot, mikor tegnap intézte fater délután.
.Akkor most hétvégén jönnél Te is a talira ha lesz és összejön a többiek részéről?Hmmm... most már csak helyszín és
kell majd
Nekem megfelel a hétvége csak legyen jó idő majd
Kösz hogy nem hagytok ki
szegény párom egyáltalán nem erre számított
(most volt először ilyen jellegű találkozó-versenyen...)mit mondjak róla?Akik voltak már ilyen helyen azoknak nem kell ecsetelni hogy milyen lehetett
.Jól hallottam hogy most hétvégén lenne egy tali?Üdv Junior a szűkebb családomban
Pontosan GOLDfren S3 racing type014. Az ára három évvel ezelőtt 4390Ft. Gyakorlati tapasztalat nincs róla, mivel a motor árába alkudtam bele, de még nem kellett cserélni... A boltot viszont szeretem, jó a hangulata, az árak aránylag jók, és belpiacos gépekkel is foglalkoznak. Ugye sok kereskedő elküld, hogy menj oda, ahol vetted a motort... Na én ott vettem... :) Kinek milyen tapasztalata van boltokkal? Alkatrész, tartozék ügyben. Üdv: Satis