Furgonba, gondolkozom.
Cserébe kárpótol, hogy nem kell illeszgetni a cuccokat ha horgászni indulok vele
Olyat kell venni
ajánlom belőle a kis köbcentis túrbósakat
Ha most úgyis az a divat nem a dízel. Gariig kibírja (talán)
A rönóba mégpedig ford motor van sajnos ezt a békát le kell nyelned
)
Az a helyzet, hogy eljött az az idő amikor üzemanyag befecskendező rendszer alapján kell autót vásárolni. A régi fordok is viszonylag szarok voltak( volt néhány tranyónk). De boschal szerelt rendszerük javítható volt
nincs talán még egy olyan márka ami szerintem ennyire szar. ( na jó a rönó szorongatja) de az is azért mert ford motoros
Transit újonnan véve 130ezernél leszakadt turbó miatti komplett motorcsere. Ford motoros masterek 100 ezer utánni hengerfejesedési hajlama, simens üzemanyag ellátó rendszerrel szerelt pénznyelő. Egy injektor meghibásodik, már pedig meghibásodik viszi az összes többit 1 guriga a csere. 4 éves autónál gazdasági totálkár. Mi a faszomról beszééltek akkor ember
)
Talán az összes német hulladék közül a leghulladékabb betegágy
Aztán próbálna megszabadulni tőle mindenféle mondva csinált ürüggyel
Szerintetek a fordnál a felvetésetekre mit fognak majd mondani. Vagy megijednek egy közlekedési ügyvédtől
Minden bizonnyal nekik is van jól fizetett jogászuk
Nem fogják össze csinálni magukat, de vezessük végig a szituációt.
Te Józsi gyere már keresnek a műhelynél
Ne haragudjon nem emléxem magára de ilyet biztos nem mondhattam mert ilyen öreg autó kizár, hogy sérülés mentes legyen, most főnök visszamennék dolgozni.
100 ezer km-er után biztos meghal a motorja de 3 évig legalább lesz egy új autója
Persze csak azt tudom elmondani amit Ők mondanak. De valamelyiknek épp az a dolga, hogy meozza a merci még különálló komplet elejének a fényezését. Ha hibát lát a kezében lévő csavarhúzóval karistolja végig oszt mén a komplett eleje a selejtbe. Bazmeg itt nem vacakolnak javítgatással
a könyvet
A békát is meghagyom neked, mert nem úgy van. De tudod mit, te azok közé az emberek közé tartozol, akik hallomásból alkotnak véleményt! Ha neked így jó, akkor jó....
"Nem ettél még, de azt hallottad, hogy a spenót nem finom....... majd legközelebb már te mondod másnak, hogy a spenót nem finom." Kb. így működsz....