Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sport motor teljesen kizart ... szerintem nem kenyelmes es talan felesleg is ( bar kinek mi ) Utolso szempont a fogyasztasa bar aranyaban a nagytestu motorok nem is fogyasztanak sokat a kissebb gepekhez kepest . Szamomra a kezelhetoseg , megbizhatosag . es nem utolso sorban azert a kinezet is dominal.
ennyi.hajtókar meg annyit könyököl ki mint ügyeletes lakótelepi polgárvédelmis nagyi a konyhaablakon
Nem lenne rossz ha elsore olyat vehetnek/talalnak ami teljesen megfelel arra amire kell . Nagy almom ( 1-2 ev )elmenni Magyarorszagra motorral. Egy kicsit tartok attol az z1000-tol .
És a váza reped mint a ropi.
én meg láttam jónéhány kifingott er6 ost mivel kawaszervízben töltöm a negyed életem.valahogy gyenguszra sikerült a modell.
Ne hidd: a 2oo8-tól motorja egy kezesbárány - a régihez képest persze.
És még mindig olcsóbb/gyorsabb/egyszerűbb egy erős motorból utólag a fojtást kivenni, mint 3-4 szer eladni/venni/pénzt bukni motoron , amikor megunsz egy méret, vagy teljesítmény lépcsőt.

Erős túlzásnak érzem, hogy egy vasnak csak az átíratása 50 körül van biztivel, miközben az egy hetes 2-3 országot érintő túráink alig kerülnek ennél többe.
Lehet hasznalt is akar ... de nem az 5dik tulajtol es jo lenne ha 4-5 merfold lenne a max. benne.
Fele resz autopalya , es Edinburgh-ban igen csak ugyesnek kell lenni hogy az ember haladjon .
K9 GSXR1000 a te motorod.
z1000 meg nagy kihivas lenne Mindig ket kerek parti voltam ( kerekpar ) ugy vaguok vele hogy a motor csak gyorsabb .
Új vagy használt vasban gondolkodsz ? milyen értékben ?

Ez eléggé le tudja egyszerűsíteni a választást.
Ha legalább 1/3-ad vagy fele rész lesz az "autópálya-túrázás" akkor ne ilyen stílusban gondolkodj.

Inkább egy középkategóriás Naked ( 600-750 ) vagy tényleg egy nagy (de tényleg NAGY, 400cc vagy + ) maxirobogó. Vérmérséklettől függően.

Ha meg univerzális motor kell, ami kanyarvadászatra, és túrázásra is jó, esetleg két személy is játszik (és persze érzel magadban akaratot/tudást a higgadt kezeléséhez) akkor a krézi által már említett Fazer 1000.
Olvastam par tesztet ... Az ER-6 nem tunik rossz valasztasnak ha holgyeket is biztatnak ra . ( nem akkor biztos jo )
akkor neked naked kell.Gsr 600 vagy Fazer esetleg z1000.
Majd 50 felett ... nekem most kell behoznom azt amit te mar megjartal .... jo lenne nem robogon :-) Talan fiatalit
meg ki is nyírják sokan bár én kawa párti vagyok
Ez volt az elso amit talaltam ... az en hibam . Ami meg megfordult a fejemben az a Kawasaki ER-6 ( olcso )
hát én 17 év gurulás után ugyanennyi idősen már nagyrobeszban gondolkodom
Csak a képen egy új gép volt, azt hittem újban gondolkodsz.
Koszonom . Hasznaltban gondolkodom ( de csak par 1000 merfoldel , es olyat ami megbizhato .... )
Ennyire oreg lennek ? :-) Robogot semmi esetre sem szeretnek venni . Kesobb 2-3 ev tavlataban szeretnek komolyabbat hogy tudjak menni europaba es Magyarorszagra egyarant motorral.
vegyél nagytestű robeszt.automata kényelmes gyors automata ,élvezhető,praktikus.34 körül az jól fog esni
sósavval ne roncsolja az anyagszerkezetet
Véleményem szerint, elsőre valami olyan motort vegyél, amivel nem gond, ha néha feltörlöd az aszfaltot és olcsó fenttartani, amibe utanna nem buksz bele sok pénzt. Ez mondjuk lehet egy gs500 as suzuki, vagy egy yamaha xj diversion. Szal valami régebbi, aztan egykét év után, ha megvan a tapasztalat és a rutin, jöhet egy újabb gép.
Sziasztok

Lenne par kerdesem . Az elso motor vasarlasa elott allok es szeretnek jotanacsot .

Vezettem mar motort de nem igazan vagyok gyakorlott .
175 cm magas , 80kg vagyok .
Lehet hulyeseg de ha nem muszaj nem igazan vennek 50-es robit mert ahol elek horror aron vannak es annyiert mar komolyabb jarganyt is kaphatok .
Amire kellene : munkaba jarni , hetvegi motorozas . Varosban , autopalyan ugyan csak hasznalva lesz .

Szoval azt szeretnem tudni milyen tipuso es meretu motort ajanlanatok . 34 eves vagyok nem szguldozni kell :-)

Itt egy kep amire gondoltam . Jol birom a kritikat :-) Minden jotanacsot elore koszonok.