Már 1x kikötöttem, karbicsere meg minden volt de nem jött össze, mert a számítógép letiltott nagy csomó dolgot, így értelmetlen lett volna. Csak a pénztárcám bánta. Mikuni TMX38-al. Meg a régi karbit is eladtam, így vehettem egy másikat.
Elméletileg, ha nyomásszabályzó nincs beépítve,akkor amennyivel szűkebb a keresztmetszet annyival nagyobb nyomást állít elő, és a mennyiség állandó.De a gépet nem ismerem.
Akkor inkább maradok a gyári méretnél, nem kockáztatok, hogy megszoruljon...de teszem azt a pumpa állandó olajmennyiséget nyom ki akkor a kisebb keresztmetszetű csőben nem csak hosszabb lesz az az olaj amit nyom ki? Nem tudom mennyire volt érthető.
ez akkor igaz ha teljes kapacitásra van tervezve, ami lehet így is van
az eddigi 2t motorjaimon alig folyt az olaj azok elbírtak volna kisebb csövet is
Üdv!
2010ben tervezek nyolcadliteres motort venni, mindenféleképpen 2 üteműt, és olyanban szeretnék segítséget kérni hogy melyik márkát/típust környékezzem meg, merre orientálódjak?
Legjobban a 2006 után gyártott Aprilia RSek tetszenek, de túlontúl drágák, és ár/érték arányuk rendkívül alacsony.
Szóval esetleg valaki megtudná mondani, melyik nyolcados szúnyog a legmegbízgatóbb(tudom hogy a dupla ütem nem a megbízhatóságáról híres, de vigyázni fogok rá, a 4ütem meg nekem gyengusz, mivel anyagi okok miatt valószinűtlen, hogy magasabb lökettérfogattal lesz még dolgom....), mégis legerősebb? Cagiva, régi Apriliák, Derbik stb..?
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy olajcsövet, de az átmérője nem teljesen a gyári. A gyári 3mm belső átmérőjű, amit vettem pedig 2,5mm. A karburátorra fel tudom tenni, mert nyúlik annyit, de nem tudom, hogy így kevesebb olajat kap e. Elektronikus olajpumpás a motor. Valaki hozzáértő megmondhatná hogy jó e vagy nem
Az emelőszemes praktikusabb, mert fix pozíciója van neki, még a gumitalpassal nem mindig ugyanoda támasztasz alá...
De elárulom a frankót. Nekem volt hozzá mind a 2 fej, és cserélhető...
sziasztok nekem van egy 250 es 4 ütemü crossom 2éves nem volt versenyezve és ritkán használt. nekem az lenne a kérdésem hogy miért rug vissza és miért indul olyan kurva nehezen amikor nem lehet állítani a gyújtásán. jo lenne ha segítenétek mert eltöri a bokámat
Jó napot mindenkinek. Olyan ember keresnék aki ért a motoplat gyújtáshoz, olyan problémám lépett fel vele hogy nem akar világítani(most vettem), de mérni tudok a tekercseken olyan 80-90voltokat terhelés nélkül de ha rárakom az izzót semmi nem történik. MI lehet a probléma?
nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult, de mindig tanul az ember:) a diódára már rájöttem, olvasgattam, köszönöm a segítséget, holnap neki is esek, már-már azon gondolkoztam, hogy a két engine killer, az önindítóhoz lesz vmi köze, de így most már jobbna képbe vok:)
még annyit, hogy a diódát köthetem az index relé elé? az inditó reléhez, meg akkor tulajdonképpen megbontóm a pozitív szálat, s beiktatom a 6-os, 7-est, s kész is.
háhá, ez jópofa, ilyet szereltem má
ha nem értesz a villanyhoz minek állsz neki?
3-as egy kimenet, 12V-ot ad ki és amire kötöd az fog villogni. Féklámpára, helyzetjelzőre simán kötheted, indexre diódákon keresztül kösd, mert különben normál indexeléskor is fog mindegyik villogni;
2-es: gyújtás pozitív, akkor van rajta 12V, ha a gyújtást bekapcsolod;
6-7: az indítórelét blokkolja. Megszakítod az indítórelé + vezetékét, ami az indítókapcsolótól jön. a kapcsoló felé eső vezetéket mondjuk a 6-ra, a reléhez menőt a 7-re kötöd.
egy kis segítséget szeretnék kérni, bízok benne, hogy akadnak itt műszaki zsenik, tudom, hogy vannak:)
vettem ma egy pageres motor riasztót, viszont a bekötésével szenvedek,
amikre rájöttem:
9. RED 12V pozitív szálra, a gyújtáskapcsolóhoz közvetlen (itt méregettem)
8. GREEN LED ezzel sem volt gond
7. és a 6.-sal vagyok problémába eddig azt hittem, hogy az indexé lesz, engine killer (fogalmam sincs ezt hova kell kötni) talán az önindítóra?
5. ORANGE ezzel sincs gond
4. GRAU ezzel sincs gond
3. GRENN/YELLOW ha az ikont nézem, akkor az irányjelző is lehet, ami villog, vosznt a brake light (féklámpát jelent) érdekesség, ha ide kötöm, ha az index relére, akkor is a fék villog, már pedig sanszos, hogy ennek kéne az irányjelzőket is villogtatnia, de nem jutok előrébb He
2- BLUE ezt én előre vittem a gyújtáskapcsoló másik kábelére, ahova kötöttem a pirosat, csak a másik felére
1. BLACK ezzel sincs gond, ez a test, én az aksira raktam, mivel közel van Menő
na most linkelem a képet is, s várom a helpet, én ma már elfáradtam benne, a semmiből kezdtem riasztót szerelni, de nincs fölös 10E-m elvinni riasztóshoz:)
Jó estét mindenkinek. Olyan ember keresnék aki ért a motoplat gyújtáshoz, olyan problémám lépett fel vele hogy nem akar világítani(most vettem), de mérni tudok a tekercseken olyan 80-90voltokat terhelés nélkül de ha rárakom az izzót semmi nem történik. MI lehet a probléma?
az eddigi 2t motorjaimon alig folyt az olaj azok elbírtak volna kisebb csövet is
2010ben tervezek nyolcadliteres motort venni, mindenféleképpen 2 üteműt, és olyanban szeretnék segítséget kérni hogy melyik márkát/típust környékezzem meg, merre orientálódjak?
Legjobban a 2006 után gyártott Aprilia RSek tetszenek, de túlontúl drágák, és ár/érték arányuk rendkívül alacsony.
Szóval esetleg valaki megtudná mondani, melyik nyolcados szúnyog a legmegbízgatóbb(tudom hogy a dupla ütem nem a megbízhatóságáról híres, de vigyázni fogok rá, a 4ütem meg nekem gyengusz, mivel anyagi okok miatt valószinűtlen, hogy magasabb lökettérfogattal lesz még dolgom....), mégis legerősebb? Cagiva, régi Apriliák, Derbik stb..?
Előre is köszönöm a segítséget;)
De elárulom a frankót. Nekem volt hozzá mind a 2 fej, és cserélhető...
most akarok venni emelőt,és az érdekelne hogy melyik jobb az emelőszemes vagy a gumis,vagy tök mindegy?
választ előre is köszi
még annyit, hogy a diódát köthetem az index relé elé? az inditó reléhez, meg akkor tulajdonképpen megbontóm a pozitív szálat, s beiktatom a 6-os, 7-est, s kész is.
köszönöm a segítséget
ha nem értesz a villanyhoz minek állsz neki?
3-as egy kimenet, 12V-ot ad ki és amire kötöd az fog villogni. Féklámpára, helyzetjelzőre simán kötheted, indexre diódákon keresztül kösd, mert különben normál indexeléskor is fog mindegyik villogni;
2-es: gyújtás pozitív, akkor van rajta 12V, ha a gyújtást bekapcsolod;
6-7: az indítórelét blokkolja. Megszakítod az indítórelé + vezetékét, ami az indítókapcsolótól jön. a kapcsoló felé eső vezetéket mondjuk a 6-ra, a reléhez menőt a 7-re kötöd.
vettem ma egy pageres motor riasztót, viszont a bekötésével szenvedek,
amikre rájöttem:
9. RED 12V pozitív szálra, a gyújtáskapcsolóhoz közvetlen (itt méregettem)
8. GREEN LED ezzel sem volt gond
7. és a 6.-sal vagyok problémába eddig azt hittem, hogy az indexé lesz, engine killer (fogalmam sincs ezt hova kell kötni) talán az önindítóra?
5. ORANGE ezzel sincs gond
4. GRAU ezzel sincs gond
3. GRENN/YELLOW ha az ikont nézem, akkor az irányjelző is lehet, ami villog, vosznt a brake light (féklámpát jelent) érdekesség, ha ide kötöm, ha az index relére, akkor is a fék villog, már pedig sanszos, hogy ennek kéne az irányjelzőket is villogtatnia, de nem jutok előrébb He
2- BLUE ezt én előre vittem a gyújtáskapcsoló másik kábelére, ahova kötöttem a pirosat, csak a másik felére
1. BLACK ezzel sincs gond, ez a test, én az aksira raktam, mivel közel van Menő
na most linkelem a képet is, s várom a helpet, én ma már elfáradtam benne, a semmiből kezdtem riasztót szerelni, de nincs fölös 10E-m elvinni riasztóshoz:)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/091216
/kep033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg