Ööö, azt az akkut csak a formája, mérete miatt tettem be. Akkor megveszem aztán majd üzembe helyezem saját magam. Ami a motorban volt 5 évet bírt ki csak tavaly csontra lemerült a feledékenységem miatt és már nem nagyon bírta szuflával az indításokat, főleg ha rövideket mentem vele. Meg egy akkus szakember kissé feljavította aztán utána már nem zárt tökéletesen a tetején a dugósor, könnyezett az akku utána és a hajtómű fedelére is ráfolyt amit meg is mart mire észrevettem. Ezért is kérdeztem hogy mennyire lehet biztonságosan otthoni környezetben lezárni a tetejét, még egyszer nem szeretnék ilyen meglepetésben részesülni.
verettem neki
Gondoltam ma is veretem neki, kitolom indítom had melegedjen a moci. Amikor hideg a motor akkor mindig le akar állni meg nincs egyenletes alapjárat, néha beszaggat, de ez nem probléma.
már meleg volt a motor és a dadogás és az hogy leakart fulladni még mindig volt. Itt már probléma van
húztam egy pici gázt akkor is semmi, nem pörgőt ki és inkább leállt
Én a gyertyára tippelek
remélem az lesz,de fura hang jön a vezérléstől olyan mintha a szelep és a dugó csókolózott volna
remélem tévedek
erős kattogó hang
Csak kicsit húzós..
Sportmotorra szeretnék oldalsó idomszetteket hasidommal.