Ég és föld a két motor... ez már alúrol elkezd húzni, 3.-ba még kerékre lehet venni... meg hát teljesen más...
Ja tényleg hasonlít a blokk, de nem csak a henger más, ahogy elnézem
Megcsinálom az előző gazdái faszságait, mert így nem lehet használni, ráz mint a szar.
De már csak egy főtengő centír van hátra Szikszainál, mivel drága jó Tábori decemberben elbaszta nekem, alsó tűgörgő csere stb, és most vettük észre, hogy az egyik központozó részébe beletört valami központfúrót, így nem lehet centírozni se, ráadásul kemény anyagból van... Szóval mindenkinek jótanács: Táborihoz SOHA! (halkan jegyzem meg, több motorszerelő, köztük Fodor mester is csak legyintett egyből a neve hallatán..)
Ja és visszatérve a különolajozásra be van kötve, nincs vele semmi gond, de nem is lehetne vele szerintem, mert olyan egyszerű mint egy pofon, olajtartályból egy cső, bele az olajozóba, ott egy fogaskerék, és ennyi az egész, közlőfogaskerekek meghajtják, és szerintem el sem tud romlani az egész. Dt-n meg túl van bonyolítva, lehet azért szar az összesen, így 20 év után
csak akkor szar, ha hideg aztán goyrsan akarok rárugni.. de amugy jó, mert könnyen indul. :) Most nézem a képidet szép is kdx-ed van, és a blokkunk szinte ugyan annanak tűnik. Csak a hengerünk lehet más?
Vagy hagyd az egészet, jó az
Még egy észrevétel: utángyártott alkatrész nincs hozzá, bontó(itt fórumon is vannak ajánlatok, ajánlom Tomiwrc-t), vagy kawától tudsz szerezni dolgokat, igaz utóbbitól csillagászati áron.
Ajánlom a kis Kdx-et, nem fogsz benne csalódni! Sok sikert!
Üdv.