Na így már egész más. Legközelebb jobban elolvasom, mielőtt válaszolok, nem csak így futólag!
Az baromi sok! Eddig nem gondolkoztam Pirelli gumin, főként az ára miatt, de ha ilyen mély, akkor lehet megérné... A gyári gumi elöl újonnan 4.2 mm! (Sőt, Bridgestone BT45: 4.6, Dunlop GT501: 4.5!) Kíváncsi lennék a gumi futásteljesítményére a Ninján. Nem tudod, mikor rakták rá a Tiédre, hány km van benne?
Szerintem a kis Ninja pont erre termett, alacsony tömegközéppont, kis tömeg, nagyon könnyen dönthető, és mégis stabil marad kanyarban. Szerintem ez az egyik legjobban élvezhető tulajdonsága. Ennek egyedül a gumik tapadása szab határt, a gyári IRC-vel kevesen mernek peremig döntögetni... De egy tapadósabbal nem lehet akadály, nagyon agilis, fordulékony kis gép ez, és a 130-as méret kiváló partner ebben.
Meghallani szinte biztos nem fogom, képzelj el egy olyan szitut, hogy a motor a parkolóban van, te meg a munkahelyen egy betontömbben a 4. emeleten... vagy bent egy zajos bevásárlóközpontban... Szóval esély nincs, hogy meghallod. De nem is erre számítok, hanem hogy ha babrálnak a motorral, könnyen beriaszt, szinte lehetetlen elkerülni, és akkor a tolvaj nem tudhatja, hányan néztek ki az ablakon, hány járókelő kapta fel a fejét, vagy nem sétál-e a sarok mögött a plázaőr... És inkább lelép gyorsan.
Szombaton voltunk vezetéstechnikai tréningen és meg is kapta a nevét, Sipi lett a folyamatos sípolása után
Nem tudtok egy jó szervizt Budapesten? Lassan elérem a 12000-dik kilométert, igaz van még 2000 km, de az olaj olyan fekete meg kevés hogy ki kéne cserélni