, hogy rendben van-e! Inkább berregj még egy fél órát az üzlet előtt, ne zavarjon; az sokkal zavaróbb, amikor útközben derül ki, hogy hopsz elszállt ez+az...
Ezek szerint vészvillogós témában nem sok tp van...
Nem volt egyszerű menet, de legalább kap egy Bódist, újra összerakják! Most már csak azt a 4 hónapot kell kivárni
De mondtak, ne aggodjak, ez minden biztositasban benne van, a biztositom majd fizeti. Persze, a belgaknal. De a magyar biztosito meg nem fizet, szoval vagy kilopom a motort a teleprol, vagy nem tudom, honnan szedjek hirtelen 600 euro-t...
(+ napi 7 euro a tarolasert)
A szezon teljesen kimaradt és még most jön a birkózás a biztosítóval... remélem hosszú lesz a vénasszonyok nyara.
Igen nekem is ez volt az első gondolatom, hogy irány vissza a szervízbe, szerintem kötelességük is lenne helyrehozni a kárt; de épp az a gond, hogy a munkából mindig sötétedés után érek haza, utána még egy hosszú utat kéne megtenni este lámpák nélkül, részben autópályán... Most a legkevésbé az hiányzik, hogy magyarázkodjak a rendőrnek, miért nem lát engem hátulról senki. És azért annak se örülnék, hogy ha az elbambuló kamionos letarolna hátulról miközben állok a kereszteződésben. Vagy pl. az autósokat még nappal is sokszor meglepi, milyen hirtelen le tud lassulni egy motor; nemhogy éjszaka, féklámpa nélkül!
Szóval egyelőre legyen világosság, aztán majd közlekedek, addig nem vállalom be.