(Hazafele közeledvén elsősorban... )
Hali! Azért annyira nem komoly ez a gyorsulás ám
Nyáron elnéztünk poénból Fertőszentmiklósra, 1000 Ft volt a nevezés, aztán úgy alakultak a dolgok, hogy bekerült a Kiru a döntőbe, úgy, hogy 900-as CBR-t, meg 750-es Gixxereket alázott, és a döntőben a full tuningos Gixxe ellen ment, a rajtja kib@szott jó lett, reakcióidőben is eléggé verte a srácot (asszem 3 tizeddel), elment vagy 25 méterre a sráctól, a gyereknek kiállt picit kerékre, aztán a vége előtt kb 20 méterrel hagyta le a gyerek úgy, hogy a gixxer 220-al, a Kawa meg 198 körül ért be a célba. itt számítot volna néhány paci, meg eggyel kisebb lánckerék
Idén meg lesz verve a gyerek
Nem arra találták ki
Inkább kompresszort tenne rá, ahogy ismerem, de az meg sokszázezer forint, sőt majdnem egymilla, és lenne egy idegbeteg, sokmindenre nem jó gépe...
, soha semmit nem irigyeltem senkitől
de a motor az más.
/ a hangja viszont sokkal jobb, a szomszédok meg csinálják azt amit gondolok
.
.
Van Louis, Polo, Hein Gericke, fc-moto.
Kérdezz rá néhány helyen! Ebayen is érdemes guberálni, bár Bagster ritkán bukkan fel. Német ebayről rendelésnél meg tudok segíteni spórolni a postaköltségen.
.
- ha nem titkos
A sport légszűrő kicsit ugyanilyen. Lehet hogy dob rajta pár lóerőt, de egy mezei motoros aligha érzi majd a különbséget, viszont a fene se tudja, milyen hatással van a motor élettartamára.
És arra jutottam, hogy tök igaza van... Nem is vettem nála kipuffot.
Meg másnál sem fogok még egy darabig.
régi szentendrei úton vannak.