Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksi köszi Jimy mester, annyit esetleg mondhatsz neki hogy segitek neki menidenben ha el van uszva
Apropó, nincs valakinek kereke, ehhez ?
Péntek délután lesz valaki kecskeméten? Csak érdeklődök
Nem letiltást tud majd hanem ha gyújtást adnak a motorra úgy hogy le van riasztva akkor vinnyog. A letiltáshoz a szürke kell, de egyszerűen a rajz alapján sehogy nem tudtam bekötni, nem akart csinálni semmit, egy pár biztosítékot eljátszottam mikor bűvöltem de nem jöttem rá. Ha esetleg te rájössz vagy megtudod valakitől akkor szólj!
Holnap.
Eszter tankolni is elmegy vele, ha megkérem.
akkor légy oly kedves jimy mester felhivni a barátodat T-bányán és informálodni az árakról, mert nem akarom hogy nagyobb baj legyen
be tudja indítani?
Nem fosol?

pipázzá egyet jymi!
Ideális megoldás családosoknak, ebben két gyerek is elfér.
Ez nem lesz nehéz.Akkor mit is tud majd?
Sima riasztás,
Villogtatás
Kereső funkció
Letiltás
Nálunk a táv indítás úgy zajlik hogy szólok az asszonynak indítsa mert megyek ehez nem kell vezeték.
Jól gondolod.
de gondolom azt nem elég cserélni ha már kibillentyük a blokkot akkor szelepfedél le és ellenörzés minimum. Jajjj már megint egy vagyon fog elmenni
Ja és nagyon szívesen
Szerintem is felesleges, én sem használom, csak gondoltam ha már van bekötöm. Igazából akkor csak a narancssárgát kell bekötnöd még, de ne kösd rá akkor az önindító gombájra

Köszike!
A távindítást nyilván kihagyom,mert olvastam hogy tönkrevághatja a gyujtáselektronikát
Gyertya.
Himi jó bütykölést, ha nem megy valami kérdezz
tisztelet, skacok azt hiszem gond van a gépemmel, tüz forron megállitottam nem fort , semmi gondja nem volt, csak jelenségként kérdezlek titeket, szal inditoztam és csak gázhuzásra indult rövid inditgatásoknál 3-dik 4 dik inditásra gázhuzással indult el, lehet mégis elmentek a szelephézagjaim?
Elő a pengét oszt vágta
nézz be a gumi fórumba,van dögivel
még bírja valameddig,de vennem kell.
Békésen benézek a fórumba és néz rögtön belém kötnek
Láttam gumeszt veszel, ha valaki tud előre pilot povert az nekem szólhatna