Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én fel ajánlottam volna a cserét a helyedbe
Ne beszélyé külfődiű.
tudjuk hogy mindig Pipit várod már lebuktál
Csak szeretett volna!Az F1 váltója sem segített rajta!
Egymás mellől,zöld lámpára a f@szba sem volt,meg előtte mozgásból is letoltam.
Mindig itt vagyok,csak inkognitóba!
És mi lett a vége, elmenekült?
Jóvan akkó, akkó tedd ki rá a fényképed, ne félj senki nem meri majd megközelíteni.
na meg gyüt az eltünt
kis liba ZŰD
Ezzel a moslék zölddel az előbb szétszopattam egy 430-as Ferrarit a városban!
oksi, viszont azt ne hagyd hogy dirrekt szakitsa meg a felmenő kábelt ahhogy a rajzon van, mindenképp egy relét épitsen be, ha ragaszkodsz hogy megszakitsa, mivel ez a szemét riasztó bármire képes, mivel GAGYI. Ovatosan azzal a kötögetéssel
sok ember örülne ennek az ocsmány ződ színnek
én ehhez hülye vagyok,elviszem egy villamossági cimbihez.
Mármint a reléhez.
Nézegettem 2irányú távirányítós kutyafüle minden 25ér volt, de nekem tényleg annyira kell hogy ha otthagyom valahol akkor halljam ha van valami. Azt meg ez is tudja.
egy relé bekötésével megoldható a dolog, majd utánanézek, hátha megvan a rajz amit bekötöttünk, mert sajna nem egyszerü a müvelet, de annyira nem is bonyolult, egy telefonos cimbimmel oldottuk meg a dolgot, de én azt mondom ha oszi-t megkeresed, ö is biztos tud adni tippet, vagy esetleg összedob valami kis relés megoldást
Hát az az ocsmány zűd szín, önmagában is riasztó.
Akkor én is csak riasztani használom.
Amíg nem találok kereket addig nem ekerom megvenni.
Pedig teccik.
Hát igazából arra jó, hogy ha kinthagyom a bolt előtt akkor tudom hogy mivan aztán kész... Ennyi pénzért nem várok meleghógolyót
akkor kihagyjuk a letiltós dolgot.
hát tesó erröl beszéltem
ugyanez dettoban csak nekem bicskakulcsos távja volt
csinálj fábuuu én ugy tuttam hogy meg akarod venni
THOR 436-os
bocs hogy beleszolok, de ugye ez nem valami kinai riasztó amiröl szó van? mert ha igen felejsd el a letiltást, közvetlenül még csak véletlenül se kösd be, mert nekem is kinyirta a gyujtáselektronikámat, én ugy oldottam meg hogy egy relét kötöttem be és ugy szakitottam meg az áramkört, igy okés sehhogy máshogy nem okoskodás, de tényleg elkurhatja az elektronikádat
oksi!