oksi, viszont azt ne hagyd hogy dirrekt szakitsa meg a felmenő kábelt ahhogy a rajzon van, mindenképp egy relét épitsen be, ha ragaszkodsz hogy megszakitsa, mivel ez a szemét riasztó bármire képes, mivel GAGYI. Ovatosan azzal a kötögetéssel
Nézegettem 2irányú távirányítós kutyafüle minden 25ér volt, de nekem tényleg annyira kell hogy ha otthagyom valahol akkor halljam ha van valami. Azt meg ez is tudja.
egy relé bekötésével megoldható a dolog, majd utánanézek, hátha megvan a rajz amit bekötöttünk, mert sajna nem egyszerü a müvelet, de annyira nem is bonyolult, egy telefonos cimbimmel oldottuk meg a dolgot, de én azt mondom ha oszi-t megkeresed, ö is biztos tud adni tippet, vagy esetleg összedob valami kis relés megoldást
bocs hogy beleszolok, de ugye ez nem valami kinai riasztó amiröl szó van? mert ha igen felejsd el a letiltást, közvetlenül még csak véletlenül se kösd be, mert nekem is kinyirta a gyujtáselektronikámat, én ugy oldottam meg hogy egy relét kötöttem be és ugy szakitottam meg az áramkört, igy okés sehhogy máshogy nem okoskodás, de tényleg elkurhatja az elektronikádat
Egymás mellől,zöld lámpára a f@szba sem volt,meg előtte mozgásból is letoltam.
Mármint a reléhez.
Pedig teccik.