mert van egy megrendelő pl állam, mivel rendszer szinten van a korrupció így csak az kap MEGBÍZÁST és ezt értsd jól aki nyal a hatalomnak, a megbízott az ő sleppjének és nyalóinak osztja tovább a megbízást. ha ez már 2-3 szinten át fut akkor jöhet a tényleges cég kft bt vállalkozó aki effektív munkát végez abból él meg, így mire egy kvázi munka darab rajza és árajánlata megérkezik oda ahol legyártják már, az 1000ft-os megrendelői ár csak kb 250 ft-ja jut el a tényleges munkát végző céghez, így a melós csak tényleg morzsákat kap. olyan cégnél dolgoztam hogy ha 2 napot 2x8 ban dolgoztam az autópályán akkor azzal megkerestem a havi bérem, tehát 18 napot íngyen dolgoztam a cégemnek mégsem sikerült megmaradnia, csődbe vitték, a felszámoló elvitte az ótvaros járműparkot, a volt tulajok élik világukat. sztán minden megy máshol más néven elölről. a hogy te más a harmadik -al mi lesz ki törődik, senki, munkanélküli segély van de minek, a kertész cimborámmal többször mentünk olyan öntözést kijavítani amit kialakítottak és.......... csak pisilt vagy locsolgatott. mikor át néztük csak lestünk hogy meg tudják vezetni az embereket, de már volt olyan tehetős ember aki többször ráfázott az olcsó jánosokra, ő már tudta hogy olyat hív aki ért is hozzá. ha kész lett egy öntözés és ősszel hívtak hogy le kell vízteleníteni akkor tudta hogy elégedettek és jó a munkád. csak a későbbiekben nem vagy kevesen lesznek olyanok akik jó és minőségi munkát fognak végezni, lehet drága lesz és sokat kell várni rá.
Nem is tudom. ebben nem osztom a véleményem
Nézd meg a nyilatkozatait nézd meg az intézkedéseit. Az összes nyikhaj minisztert kiosztja a faszba. A maga nyugodt stílusával meg elmondja, hogy neki miről mi a véleménye és mit, hogy kellene csinálni hogy jó legyen
Az a másik dolog, hogy pénzt meg nem kap hozzá
Én inkább azt mondom ilyen tarlósokból kellene többnek lenni a szíjjgyártók, rogánok, kósák, gulyások "habonyok" helyett.
Más pártokból meg azért nem említek meg egy nevet sem mert az már a vicc topic kategória
és egy sem kivétel mind oda való
https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/Megkimelt_Suzuki_Wagon_R__elado_69900187.htm
itt van pl ez az ótó, öcsém akar ilyet venni. megnéztem, nem rossz ! minden elemét festeni kellene jobb első ajtó alul, géptető 2 helyen horpis, nagy tetőre ráesett a garázsajtó, hátsó nagy ajtó 2 helyen abból 1 rozsdás, a bal oldal komplett olyan mintha rózsafa mellet járnál el minden nap. motor indul nem füstöl klíma megy. ÉS vártam hogy a 11 éve egy tulajnál lévő autó motorjáról szervizről is mond valamit,
képet nem mertem készíteni, de még robesszel is hanyagolom a nagyobb dőlés szögek próbálgatását, a suzuki alsó részét látva nem szeretnék még egy -nem az út és látási viszonyoknak megfelelő - végzést olvasgatni.
egy kint -deutsland - dolgozó csákó mesélte hogy a police kivezette az autó pályáról a kis tgk.-t mikor le ellenőrizték, a német rendőr nő szolgálati egyenben lefeküdt a tgk-alá és végig ellenőrizte hogy nincs e olaj csepegés a járművön ! mivel nem volt, így átnézte a platón heverő szerszámokat is -hogy bele tudjon kötni- , mivel azok csak jó magyar szokás szerint műanyag vödrökben itt ott rögzítetlenül hevertek szanaszét így kiosztott egy 150 eu birsit + a kacatokat be kellett rakni a fülkébe. ha csepegett volna az olaj az rosszabb mutatvány mert akkor motor defekt és csak tréler vihette volna el. ebben az országban hol látsz olyat hogy lefekszik a yard az autód alá?