Hello, Kawasaki eredeti pólók, új, bontatlan csomagolásban, bolti ár feléért eladók. Több darab is van 1-1 méretből. Méretek:
Rea 65- ös rajtszám M/L; L/XL
Sykes 66- os rajtszám M/L; L/XL
Ár: 4500ft
Utolsó képen mérettáblázat.
Debrecen- Nyíregyháza útvonalon személyes átvétel megoldható, máshova posta ok. Csomagautomatába 450ft, utánvétes esetben 740ft. Tel.: 30/9068005
Most mi a faszt sértődsz meg mint egy óvodás?
Neked van valamiről véleményed, nekem is van ezek nem egyeznek aszt annyi Úgy is mindenki a saját igazát állítja Nem kell itt feltétlen a másikat tudni meggyőzni Én nem tudtalak téged, te nem tudtál engem egyezzünk ki döntetlenben
Nem kell itt mindjárt az ajtót becsapni Nem bánt itt senki
http://youtu.be/Mi_4BnPyn_g;feature=youtu.be
fölös leges egymást itt hergelni. mindenkinek van életképe a kialakult helyzetről. csak egységebe nem tudunk tömörödni, addig vesztett ügyet kergetünk.
Sziasztok. Azt hiszem eljött az idő. A csatolt képen bejelölt Úrral nem ajánlott üzletelni. Júliusban kezdődött és a mai napig nem egyenlítette ki tartozását! Vett tőlem dyno kittet, k&n szűrőt. A szűrő nem lett jó neki, annak ellenére hogy nem vagyok kereskedő, úgy éreztem mivel fórumos, kawasakis visszeveszem tőle. Csak, hogy mivel egyben vette a kettőt ezért olcsóbbam adtam neki, csereben ígért 4 db indexet. Aztán kiderúlt nincs index. Mondtam semmi gond. Utajon vissza 4000 ftot és rendben vagyunk. Még szeptemberben - boven idot hagyva- emlékeztettem. Azt mondja nincs ideje utalni, de küldi. Aztán szóltam oktoberben is. Arra már nem reagált.
Hát ennyi :))
Nincs értelme ennek a szájkaraténak. Én alá tudom támasztani az állításaimat, te pedig csak vádaskodsz, de azt is szarul csinálod. Sok sikert, én leléptem innen.
Ki van ám glancóva, fém felni, meg minden (12 egy tucat)
A festő komádé jobban teccik az egyedi Úgy érted, hogy festő, hogy autófényező
Mer akkó a saját autója a reklámja
Mozgó cégér
ilyen no, csak ezen rossz helyen van a kormány, és egy európai motoros tekergés árát nem adnám azért a fínom ányágú ájuminyiumért amit simán egy hét alatt lekoccolnék orbánia sugár útjain, hogy utána a gumis kajánul tudja mondani 20 /db a javítás.
vag konszer a saját is, de kiírom hogy tudatosítsd, az enyimé BORA ! ez amit látsz egy festő autója, há miér is ne föstötte volna lö ! a sajátom anyaga még a földben pihent mikor az a ventó a képen már hasított ! de, a saját sem lesz később -korrózióra - hajlamosabb mint ez, hisz el-használva van mindegyik, ritka kivételekkel. a bora marad mert a páromnak tetszik így ha lesz jogsi ő hajtja majd, ha már jobban keresek nyugi toyó lesz 2.0 benzin, ha nincs toyó quatróban akkor fingot fogtak ott a szigeten, marad az a4-a6, ott csak a 10-16L benzin árát kell kipengetni, de ha 4 -el kezdődik a havi fixed akkor már mindegy és nem és nem és nem akkor sem vennék kompresszoros merdzsót ! -mixi-
Mindenestre ha csak úgy kezel ahogy motorozik akkor nem lennék a betege
Szeretnék vásárolni egy M/L méretű Rea-s pólót csomag automatás átvétellel ha megoldható.
Üdv:Máté
Rea 65- ös rajtszám M/L; L/XL
Sykes 66- os rajtszám M/L; L/XL
Ár: 4500ft
Utolsó képen mérettáblázat.
Debrecen- Nyíregyháza útvonalon személyes átvétel megoldható, máshova posta ok. Csomagautomatába 450ft, utánvétes esetben 740ft. Tel.: 30/9068005
Neked van valamiről véleményed, nekem is van
Nem kell itt mindjárt az ajtót becsapni
fölös leges egymást itt hergelni. mindenkinek van életképe a kialakult helyzetről. csak egységebe nem tudunk tömörödni, addig vesztett ügyet kergetünk.
Hát ennyi :))
A festő komádé jobban teccik az egyedi
Mer akkó a saját autója a reklámja
Mozgó cégér