Legalább 4 ismerősömnek van mazda 6 sok-sok százeezr km-el. Hozzájuk nem kellett még nyúlni.(már a motorhoz a kaszni egy kicsit rohadós fajta, 10 évenként nem árt küszöböt cserélni)
Ezt a szélsőséges igénybevételt legfeljebb a vaz gyár remek ladablokkjai bírják bizonyos ideig
ugyan ugy itt éled ki az ovodáskori.az Erika.....és most a szemüveges kisgecinek az elnyomását
.....de azért megfogadtam a tanácsod és elmentem nemzetközizni
és a legutóbbi határátkelős 6 órás szarással egybekötött várakozásnál,eszembe jutottál..........hogy jöhetnél velem.....nem unatkoznék mert a sok bolond dumáddal ébren tartanál és az sem baj ha köpködöl közben mer hálisten elég szélesz a kaminyon
aztán ha megunnálak,el adnálak 1 juróért.......csak hogy az aznapi fürdésem KV-val meg legyen
na Pipikém.........csókol anyád Zsolti
és te egyáltalán mit csinász ott
Ha véletlenül egyik nap átjutsz a határon a másik nap tuti valamelyik migráncs táborba toloncolnak
Egy évre rá meg jön a családeggyesítés
csak gondoltam jelzem neked híg áruból nehéz rakást csinálni
de gondolom már te is tapasztaltad
pláne lent nálatok a síkon.üdv a barátod.
nem kifejezetten a tiédre, az összes fauvé konszerre gondoltam kár beléjük elpocsékolni azt a rengeteg fémet ipari hulladékot gyártanak, ahelyett, hogy kerítést csinálnának belőlle.
Nekem kétszer volt az első tévedésből a második hibából, de ezt soha többet nem követem el
Téged pont ugyanúgy szeretlek mint előtte, semmi okom se volna haragudni rád
Nem bontani akarja XD
Mennyibe kerülne egy komplett csap? Mindjárt megyek megnézem, hogy nekem mi is kéne pontosan...
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/volkswagen/caddy/volkswagen_caddy_2.0_pd_sdi_premier_elso_tulajfriss_muszaki-12340886 hátha egyszer túl lépsz rajta és veszel egy használható autót sorolom mik lehetnek azok: toyota, mazda, szuzuki aszt kb. el is fogyott
ezek is, jobb ha min 5 évnél idősebbek mert már ezekbe is jött a hülyeség
rav 4-be bmw motor
hiacéba citroen
hát elferdült a világ, lassan buzinak is kötelező lesz lenni, nem csak választható opció lesz
a tied sem lehetne másképp 500
A családodnak is jobb lehet, hogy csak havonta lát