Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is megvan eger-répáshutai út lilafüred, m3 haza 😅
Hogy mit találtam pupákok ? 😁
98-01, 10 pénz
Csak zsebre dugott kézzel engedték oda 😀
Halló! Most hol tartunk az időpontal?
Üdv újra!
A motorom motorikus gondjai megoldódtak, sajnos egy normális szerelő normális beállításai elégnek bizonyultak ahhoz, hogy 95%os legyen illetve üzembiztos. Ennyi idős motornál nekem tökéletes. A sajnost csak azért tettem oda mert sok pénzt adtam másik szerelőnek akinek ez nem sikerült. Viszont a helyzetjelentés után újabb kérdés. Szükségem lenne a géphez(1998 zx9r) fejidomra. Mindegy ha törött is csak a darabok meglegyenek. Esetleg ha valakinek lenne a tükörtől felfele lévő darabja mindkét oldalra az is sokat segítene.
Dehogy,,,a kicsi marad 😊
No mi lesz? Megint vége?
Nem az igazi. De javulhat .
😊 🤜 🤛
Érdekelne ha szingli lennék. 🤣. De tényleg nagyon szép a motor. 🤗
Biztos nem gerjed rá senki de hátha...
Eladó a kékség... 🙁 aki ismer tudja milyen állapotban van 🙂
70/373-4691
Mi van fater?? Lábad?
Halló, ezt mért kérded talán félsz egyedül? 🐸
Halló! Hová lett a sok nagypofájú
Sziasztok! A mai nappal hivatalosan is feladtam. Bele raktam a motorba a gyári alapméretes fúvókákat. A motor beindul néha tüsszög. Viszont nekem nincs már türelmem sem próbálkozni sem szerelőkkel kísérletezgetni. A motor Szatymazon van (Szegedtől nem messze) aki lát benne fantáziát azzal meg tudunk szerintem egyezni. 30/4298673as telefonszámon minden kérdésre szívesen válaszolok.
Ne add fel minden motornal van valami gebasz a jó szakik meg sajnos kihaltak
Már kezdem elveszteni a reményt… Sajnos hajlok az eladás vagy bontás fele ha nagyon nem megy…
Szivocsonkokra is ra lehet nezzni ha falsot szív az is tud meglepit okozni!
Sok remenyt ne fűz a szerelohoz
En a karbimra 300 ezret költöttem a vegen csak magamnak kellet ra jönni hogy mi baja van
Köszi mégegyszer a tippeket. Ajánlottak egy szerelőt ő két hét múlva tud vele foglalkozni. Ha megvan a hiba és a megoldás megosztom veletek.
Azert ennyire nem szaladnek elore. Ezert kene eloszor egy nyomaslefutasi gorbet nezni, azon latszik, ha a pillangotengely kottyan. A falsolas a tengelyszimeringnel a tapasztalatom szerint alapjaraton is manifesztalodik, ami a kolleganal ellenben kosernek tunik.
Szaki kell ide muszerrel, annyi bizonyos.
hát karbisort nem is szemre állítunk. keress olyat akinek van hozzá tudása és műszerezettsége. lehet jobban járnál ha vennél hozzá egy karbisort.
Vagy ugye még mindig nem zártam ki a lehetőségét az eladásnak ha valaki látna benne fantáziát.
Nos köszönöm a tippeket és ötleteket! Sajnos a karbi szabályozása olyan dolog amit sosem csináltam még így nem is nagyon merek hozzá nyúlni még ha van is műszaki vénám. Tudtok esetleg Szeged környékén ajánlani olyan embert aki megbízható motorszerelő?