na most elmesélem a kálváriám!
Azóta kb havonta 1 telefon,h mi is van vele! árú sehol,se telefon semmi!
csak külgyem el emailbana kulcs típusát(jobb-vagy ball.os kell é Nutja miatt). Elküldtem,ígérte,h visszaszól! ..... Semmi! Felhívom,h mi a történet,hol tartunk. Mondja ő Írt a központban(avagy ahonnan szerzi) de még nem írtak vissza!(ettől még szolhatott volna,h tudjam mi van!de nem.. ) Ok Ok szólj ha sikerül! Eltellik 1 hét,semmi! megint felhívom,elmesélem neki ez egész eddigi sztorit,mert ugye fingja nem volt miről van szó! jaja te vagy az a kucsos emben(nevet kaptam) igen én. Na akkor megrendelhetem mert megy a dolog! Ok akkor kérem! S ha már ezt akkor kelle egy két dolog még-Pl . vario csuszka + görgő. Mondja ok akkor azt is egyszerre meg is lesz! A jöv hétre meg is van!
De jó örültem én! ..ezek után 5-6 naponta elnyomtam egy telefont ,hol tartunk,(válasz a jöv héten itt van). Most Márc 20 van áru sehol! ma megint felhívtam,érdeklődve..! válasz hamarosan jönni fog,már megrendelte! Én..te figyu már,hetek ota ez megy,jöv hét-jöv hét,jöv hét! mennyi idő kell ehez? Mert arról nem volt hó,h több hónap mire hozzájutok a dolgokhoz.nyílván azért rendeltem ,mert kellene,és 1.5 hét alatt már kínából itt van a cucc! Erre az emben,h ha sürgős akkor onnan kell rendelni ahonnan hamarabb tudom!
B
gar az van rendesen!
t óócsón! persze bontott!
mondtam na amíg keresed addig nem csinálsz több hülyeséget a motoros rendőr majd leeset a motorjáról úgy röhögött aztán intett hogy lehet tovább menni
hehe de csak azokat szoktam froclizni akik erre nagyon-nagyon alaposan rászolgáltak mert mindenkinek lehet egy rosszabb napja és azért nem haragszom annyira főleg ha látom rajta hogy őszintén bántja a dolog hogy figyelmetlen volt a ledek meg szabványos smd e szabványos ledek a halogén izzó is e szabványos
A Bosszantó az ,h igazából a variátorban a csuszka kellene a legjobban!
És most lövésem nincs honnan kukázzak,mert az Ebay-on csak szettben találni leginkább!