Nagyon megérdemelt volna egy címet, de ez van, ettől függetlenül hiányzik. Alapból hiányoznak a japánok most a nagy kategóriákból. Remélem ez majd változik.
Pawi és Ono szerintem érhet el valamit, igaz az első nem japán, hanem maláj, de ez mindegy is.
A legnagyobb forma. Képes volt 1000000 pont előnnyel is elbukni egy VB-t. Hülye buzija. De szájon tudtam volna csapni.
Szóval attól még, hogy valami nem szokás, attól még le van írva, hogy tilos.
És nincs megkülönböztetve a bukótér anyaga.
Azért nyerte meg a versenyt, mert S-kanyart vágott. Ezért jött ki jól a Stoneres-dugóhúzós momentumból is. És ezért jött ki rosszul, amikor vele csinálta ugyanezt MM. És ezért nem jött ki jól Gibernau, mert őt nem S-kanyaban küldte ki. Mért vagy gyógyegér? Tudod min múlott.
2mp-vel hamarabb ment át a célvonalon, mintha a pályán ment volna. A 20 centi hátrányból 20 méter hátránya lett MM-nek egyből.
Ez pedig szabálytalan. És érthető, hogy MM-t bosszantja. És érthető, hogy a felek máshogy értékelik. És amit a felek máshogy értékelnek, arra illik, hogy véleményes.
Eddig ezt és csakis ezt mondtam és nem mást.
Azt, hogy volt-e más választás, hogy én máshogy csináltam volna, hogy elítélem, azt nem mondtam egyszer sem. Ez luckyzoli agyszüleménye. Ugyanazt csináltam volna. De attól még szabálytalan és ha az ellenfelem ezért neheztel, azt megértem, nem pedig minden hülyének elmondom. Szerintem.