,
, Sziasztok!
+ hátrányos megkülönböztetés, mert ők jöhettek velünk mi meg nem mehettünk velük
aztán a boxban agyonvernének hogy mi a """-ért b""szuk el a többiek idejét
Úgy hallottam a legutóbbi nagy vasárnap esti 3x20 percre volt korlátozódva 9000 pénzért......ez is köcsögség szerintem.....főlleg ha odabattyogsz 100 km-ről és előtte nem hirdették meg, hogy így lesz...
Persze hozzáteszem, hogy szerintem
Nagy hiba, hogy felengednek embereket a pályára úgy, hogy minimum egy kis lapocskán átadnák neki a szabályokat amit 5 perc alatt át tudna olvasn0i (Én 4. szer voltam eddig, de csak úgy ismertem meg a szabályok egy részét, hogy elmondták ismerősök). Az, hogy lassan megy valaki nem lehet gond mert megelőzöd és kész. Olyan nincs, hogy másra figyeltem, órát néztem stb. A ringen mindenki fokozottan koncentrál szerintem. Volt, hogy én is mentem 150-el a célegyenesben, (pl:a legutóbb mikor a térgelgetés művészetét próbáltam elsajátítani és nem a köridővel foglalkoztam, hanem csak a kanyarokkal) lehúzódtam nagyobb sebességgel valamelyik szélére és úgy gurultam, szerintem senkit nem zavartam vele. Lehet, hogy régen jártok pályára sokszor kijuttok, mi nem, mert nem engedik az anyagi lehetőségeink. Lassabban megy a fejlődés. De gondolom ti sem úgy születtetek, hogy 200-al lapon vettétek a kanyart térdelve.
Ti nektek is volt 1.-ső pályanapotok, mikor bénán csodálkozva mentetek végig a nagy hatalmas HUNGARORINGEN
Ezt nézzétek meg, jót nevettem rajta
A legtöbb dologban egyet értünk
Csövi.