2 centivel feljebb
és még stabil
már akkor esőtáncot járnék, ha a bütyök karcóna, nem még lábtartócseree
Eddig egy vasárnap esti motorozáson voltam kint múltkor, a 3X20 percesen (meg előtte 2 ingyenes 20 percen), 2.29et megyek, amin még nagyon sokat kell javítanom. Nem volt valami jó az egész, mert egyszerűen a többség egyenesbe nagy májer húzza mint az állat, kanyarban meg körbemotorozom őket. Féktávon nem tudok beférni melette, mert még akkora az előnye, kanyarban lezárja az ívet, ezért marad a külső ív, és ez megy végig. Volt h majdnem telibevertem egy 600as gixert, mert egyenesben 250el ment el mellettem, kanyarban meg botorkált.arról ne is beszéljünk h van olyan aki a kanyarban kacskaringózik öszze vissza. A megoldás az lenne, hogy ha kategóriánként indítanák el, 125-250-400, 600-750, 1000+ vagy valami ilyesmi. Mint a dt-n
Vagy köridő szerint mint az már le lett írva.
sikerült összeválogatnom, amit pohi talált nekem, jelenleg az elsővilla gyári 4 vonalon van, a többi a sport-nak megfelelőre van tekerve
Elöl:
rugóelőfeszítés: gyári 4 vonal/ sport 3
húzócsillapítás (felül, bentről kifelé tekerve): gyári 1 és ½ fordulat / sport 2
nyomócsillapítás (alul, bentről kifelé tekerve): gyári 1 és ½ fordulat / sport 0.75
hátul:
rugóelőfeszítés: 4 mm menet látszódik a kontraanya felett,
nekem itt a rugó hossz adat van: gyári: 195.3 mm / sport: 199.3 mm ( 4 mm itt is van )
húzócsillapítás (alul, bentről kifelé tekerve): gyári 1 és ¾ / sport 2 és ½ fordulat.
nyomócsillapítás (felül, bentről kifelé tekerve):gyári 1 / sport 2 és ½ fordulat.
És 83 kg vagyok